Šta je novo?

Odlican program: Here It Is!

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Vrlo dobar program za katalogizaciju diskova - Here It Is!
http://www.storm-software.co.yu/

za korisnike iz Srbije je besplatan! (reg.kljuc se dobija preko emaila, direktno od autora!)

here_it_is_medium.gif

Ccc, neko je posecivao NiskuKulturu ! :)

:wave:

Čekaj... Kako to dobiješ reg. ključ za džabe, jel moraš da naručiš, program ili kako?

Posetite sajt www.stormsoftware.com i skinitep omenuti program.
Ako vam se dopadne, a sigurno hoce jer je odlican, posaljite mail autoru sa molbom da vam da licencu na vase ime. Zauzvrat, skocite na
http://www.download.com/Here-It-Is/3000-2248-10300527.html?tag=lst-0-1
http://www.download.com/3302-2248_4-10300527.html
i pomognite autoru da digne rating svog programa na Download.com-u

Program je inace solidna zamena za poznati i popularni WhereIsIt. Svaka preporuka da probate ovaj program.

@Aponen: ;)

Jel programce kompatibilno sa vec postojecim katalozima u whereisit-u (ne da bi me mrzelo da ponovo katalogiziram 200+ dvdova nego samo tako :smash: )i da li pise za dvd diskove da su dvdovi u opisu medija ? :) To me samo tako nervira u whereisit-u...

Tezak svega 688 KB i ne zahteva instalaciju! Trkom na download! >>

"Programce" je skroz cool, po meni ima lepsi gui od WhereIsIt-a (ciji se "skin" ne menja vec duzi niz verzija, a ja uzaldno skidam svaki updejt u nadi da ce se i to desiti...).

Na zalost, ne moze da importuje konkurentske baze :(

P.S.
Posetite obavezno stranicu sa ostalim (free) "gedzetima". Veoma lepo i pohvalno - a sve to od strane domaceg autora.

OptiPlex je napisao(la):
...da li pise za dvd diskove da su dvdovi u opisu medija ? :) To me samo tako nervira u whereisit-u...
Da, prepoznaje DVD kao DVD a ne CD Rom. Sto je mnogo gotivnije (i logicnije) ne zaokruzuje jedinice u MB, vec ih pise sa +2 decimale; dok je kod Wherisit-a ili full velicina ili zaokruzena vrednost u MB...

Sto se tice extra podesavanja, za sada je dosta skromniji od konkurencije, ali tek je 1.3 verija... :banana:

P.S. Kupujmo domace i obnovimo privredu. :D

Autor je nas covek i vrlo ljubazan, zato mu slobodno pisite na email. Jedina mana je sto Report ne moze da se ogranici na datu dubinu stabla. Mada bi mogao da se za svaku proizvoljnu dubinu odradi poseban izvestaj.

PS
Poslusajte Kutiju, i dajte malo coveku na rejtingu !

meni trazi da se registrujem... mislim Cnet :) jel moze glasnaje bez registracije?

verovatno ne moze

Cisto 1 info da je covek trenutno na moru a key generator mu je na kucnom kompu pa ga za sada nemojte smarati za key-jeve, bice za 7-8 dana kad se vrati :)

andjelkoyu je napisao(la):
Tezak svega 688 KB i ne zahteva instalaciju! Trkom na download! >>
Na sajtu ima da se skinu dva fajla: Installer i Zip fajl...Ja sam skinuo oba fajla, ali sam instalirao preko Installera i ne znam ni čemu sluši taj Zip fajl? :wall:

Nisam siguran na šta misliš kada kažeš da ne zahteva instalaciju, jer ja sam ga instalirao...!?

Programčić izgleda simpatično i funkcionalno!

isto bi dobio da si otpakovao zip u proizvoljan folder, bez installera...

Mickey Mouse je napisao(la):
Nisam siguran na šta misliš kada kažeš da ne zahteva instalaciju, jer ja sam ga instalirao...!?
Pa, nije _apsolutno_ neophodna, jer program postaje funkcionalan jednostavnim kopiranjem neophodnih fajlova. Napraviti instalacioni fajl je prosto postao znak ozbiljnosti firme/pojedinca.

i meni se svidja progi |]
meni treba auto backup baze na net, posto mi inace ni jedan program nish ne vredi... svidja mi se sto mogu da napisem kome sam pozajmio cd... ali imao sam ja raznih spiskova duznika, no dzaba... kad spiskovi ne znaju da vicu NE BRISI kad ja reinstaliam win |>>
da ne pominjem da mi je slicno stradao whereisit sa jedno 60 diskova i mp3stocker sa jedno 50...

danijel00 je napisao(la):
da ne pominjem da mi je slicno stradao whereisit sa jedno 60 diskova i mp3stocker sa jedno 50...

Ja se time ne bih hvalio :)

Da ne zna neko kako mogu da iskoristim one source fajlove onih programa sa sajta storm software? Ja ne znam nista o programiranju. Pretpostavljam da mi treba neki program prego cega mogu da pokrenem te delphi aplikacije.

bandovic je napisao(la):
Da ne zna neko kako mogu da iskoristim one source fajlove onih programa sa sajta storm software? Ja ne znam nista o programiranju. Pretpostavljam da mi treba neki program prego cega mogu da pokrenem te delphi aplikacije.

NHF, ali sta ce ti source, ako neznas nista o programiranju ???
Dobro pretpostavljas za pokretanje tog source programa ti treba Delphi (5, 6, 7), a mozes i u obicnom tekst editoru da pokreces .dfm i .pas fajlove, ali da bi nesto procitao iz njih trebas da znas nesto o programiranju i o delphiju...
I teko mozes samo da pogledas source da bi ga promenio, i iskompajulirao exe fajl moras da imas Delphi...

Poz.

Ma ja sam ******, uopste nisam video da postoji i link za gotov exe program.Mislio sam da cu morati da se zezam da bi pokrenuo taj source...u svakom slucaju hvala...

Samo kada bi autor mogao da napravi i konvertor iz WhereIsIt?-ovih kataloga jer je totalna ludnica ponovo skenirati sto i vise diskova, rado bih koristio program, ali me za sada samo to sprecava.

Poslednja izmena:
mixi je napisao(la):
Samo kada bi autor mogao da napravi i konvertor iz WhereIsIt?-ovih kataloga jer je totalna ludnica ponovo skenirati sto i vise diskova, rado bih koristio program, ali me za sada samo to sprecava.
To si u pravo, no ja tek sada nameravam da pravim katalog, tako da je moj izbor apsolutno Here It Is. ;)
Nego, ljudi gde ste? Konačno jedan odličan program od našeg programera (koji je BTW potpuno korektan), a nas nigde nema. Svi na download.com i pomozimo čoveku, napišimo neku lepu reč... :wave:

pozdrav ljudi!
samo da vam se javim i zahvalim na lepim recima.
nadam se da su reseni tehnicki problemi tako da mozete da nastavite da trazite registracije na mail.
rad na novoj verziji ce biti uskoro zapocet

bane

Vrh Dno