Neki ce to da urade, ali posto se polako formira trziste, vecina njih nece to da uradi, nije to teorija relativiteta, nego najobicnije trziste....Laza je napisao(la):Ne mogu da verujem da je Ðelić ispao čovek. Ne mogu da verujem.
Mada mislim da sniženje neće biti 20% jer će prodavci već nekako uračunati benzin i 100 čuda.
merlin je napisao(la):Ma dajte ljudi kao do sada ste placali porez.
merlin je napisao(la):Ma dajte ljudi kao do sada ste placali porez.
delimir je napisao(la):Pa I do sada je bilo "firmi" gde je moglo da se nabavi bez 20% harača... Ako se usvoji to smanjenje opšte stope p.p. od 20% na kompjutersku opremu onda bi firme koje ostave tih 20% ukalkulisanih u maloprodajnu cenu postale totalno nekonkurentne na tržištu...
Npr. Monitor Group i ovako ima visoke cene pa plus 20% pa plus nepovoljni kurs od 31 din koji obračunavaju...smuči mi se kada pogledam njihov cenovnik...
Vest su prenele sve velike srpske televizije(za BK i RTS ne mogu da garantujemmerlin je napisao(la):Interesuje me odakle vam ta informacija, ja to nigde nisam cuo sem ovde na forumu. Nesto mi to ne lici na nasu vladu.
Genghis Khan je napisao(la):Pa da sad sam skontao : sad ce da ukinu ovaj porez a onda za par dana dolazi porez na posedovanje rachunara - tako ce sigurno izvuci vishe kinte zbog velikog broja vlasnika slabih rchunara pa ce onda taj porez glasiti da zbir trenutnih cena komponenata treba podeliti sa mozda 20 i tako ce nas odrati ... A sad samo da mineko objasni ako nije problem koliko odpilike dileri imaju popusta (video sam stvarchicu od 650 koja je kod dilera 500 ???) ???
O da da itekako, pogotovu cigare i alkohol, tu ce da odrape jos vise, a sigurno i benzin, sve ce to da ode gore, sigurno neke nove takse itd...MAMADZULA je napisao(la):A da li neko zna oce li se "skresati" porez sa cigara? Da da to je ono malo u cemu svi uzivamao.
Bilo bi dobro da gosn premijer upotrebi svoje nemacke veze i dovuce Dojche telekom ovamo, ili bar neki delic vezan za pruzanje internet usluga. Takodje ne bih se ljutio kada bi nam dosao voodafon kao treci operater.delimir je napisao(la):Ono što ja očekujem posle ovoga je ispunjenje onog prvog obećanja o neophodnosti obezbeđenja povoljnijih internet usluga. Branisalv Anđelić reče neki dan da će se naći način da se "zaobiđe monopol Telekoma", ali mi to deluje kao neko dugoročno rešenje (a i možda malo pretenciozno, kao oni jadni ne mogu da zauzdaju Telekom)...mene zanima na kratak rok. Neka Flat tarifica po povoljnoj ceni ili sl...Verujem da će i to biti, a da ja do tada neću biti skroz sed pa od unučića neču ni moći da sednem za kompjuter.
MAMADZULA je napisao(la):A da li neko zna oce li se "skresati" porez sa cigara? Da da to je ono malo u cemu svi uzivamao.
Pazi kako pricasDrunk Devil je napisao(la):Ma daj bre.... Da li si ti normalan ? Kakve veze imaju smrdljive cigarete sa ovim forumom ? Osim toga porez na cigarete je ionako premali. Pogledajte cene cigareta na zapadu...
Samo nemoj sada o našim platama... Onda bi i benzin trebao da košta 8 dinara litra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari