Šta je novo?

Odakle poceti ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Neampojma

Poštovan
Učlanjen(a)
05.08.2016
Poena
50
Ovako, ja sam jedan blaze zaostali decko imajuci u vidu da sam napustio dva fakulteta (fiziku,psihologiju) da bi se bavio hobijima poput saha,sviranjem gitare,duvanjem i koriscenjem raznih psihodelika.

Shvativsi da sam previse vremena izgubio resio sam da nastavim sa psihologijom, medjutim, dok ja zavrsim te studije, vreme u kom normalan nezaostali covek treba da zaradjuje bi vec uveliko proslo(26 godina bi tad imao).

Napomenuo bih da sam veliko razocarenje za muske uzore u mojoj porodici, ujaka koji je ETF diplomirao sa 10kama,zivi u Americi i drzi preko 20 patenata za izume iz raznih oblasti i oca koji je zamenik direktora IT sectora jedne od najvecih banki u Juznoj Africi.

Na njihovu finansijsku pomoc, niti obezbedjivanje buducnosti ne mogu vise da racunam, a u poslednje vreme ni na savet.

Tako da, zamisao mi je da dok studiram uporedo steknem neko naplatljivo znanje.

Web development mi se cini ko nesto sto se najbrze moze dovesti do nekog nivoa gde se moze naci neki freelance posao.

Medjutim, ko sto mi otac kaze, web developera ima ko govana i ta bransha nije dugorocna opcija.

Uzevsi to u obzir, poceo bi od nekog programskog jezika.

Otac mi predlaze javu, ali po mom nekom perfidnom uputu u materiju shvatam da je bolje krenuti od bazicnijeg jezika.

Dakle, zelim da pocnem da ucim web development+neki programski jezik.

Ocekujem od clanova foruma da mi daju linkove,savete ili da ismevaju moju neukost i zabludjenost ne bi li to dalo lucidniju sliku situacije u kojoj sam.

Hvala unapred

Prvo probaj da nađeš pomoć od psihologa ili psihijatra. Nema nikakve garancije da će ti pomoći. Ali ti treba nešto da te stabilizuje. Zvučiš depresivno, i može da se pogorša. S druge strane depresivan ništa ne možeš na silu da uradiš. Zbog čega sebi stvaraš još veći pritisak, i samo pogoršavaš.

Lordaca?

Sent from my Nexus 5X

Od ovakvih postova mozes samo da steknes iskustvo u trolovanju, a od toga imas samo psihicku dobit, nema nista materijalno, niti se moze prehraniti od istog.

Pogledaj ovaj video i shvatices da imas pogresnu motivaciju, iliti hoces pare bez da te interesuje programiranje.

Moj savet ti je (nije zezancija), da ukucas na youtube-tu MUDJA, i kopiras sve sta radi taj lik (mislim u snimanju videa), kada zavrsis studiranje otprilike ce ti tada poceti da se isplacuje tvoj kanal.

Plus sto ce ti cale biti srecan jer moze da kaze da mu sin radi sa kompjuterima (to mu dodje maltene kao IT sektor)

Poslednja izmena od urednika:
Dojmim se da ovaj što nema pojma zapravo troluje. Pustio post, te otiš'o po kokice.

Sorry ako grešim.

Odustao lik i od toga ;)
Sta ocekujete od coveka koji ni nick nije uspeo da smisli :d

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Postani vegan

Kakve su ovo teme :(
Ako te stvarno zanima sta uciti, ima barem 3 trenutno aktivne teme o tome, pa citaj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno