Calibra 4WD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2002
- Poena
- 680
Minolta Z2 je takodje opako brz aparat,garantovano drugo mesto od gorenavedenih aparata
Bane® je napisao(la):Nije problematično, sa C770 dok je bio kod mene nisam skidao sa 10x zooma i tek svaka sedma ili osma fotka nije uspela. Istina, to je bio dan, shutter speed je bio na nivou 1/100 i brže, a aparat prislonjen na lice (korišćen EVF) i koliko-toliko mirna ruka (istina, nisam strelac po hobiju). Iako svaki UZ po meni treba da poseduje stabilizaciju i ta stabilizacija može uvek da bude korisna, po meni je to fancy dodatak koji samo u specifičnim uslovima zatreba (+dozvoljava ti da malo opuštenije slikaš i držiš aparat), vrlo često zna da bude bez koristi, ko ABS na kolima ako znaš da ih voziš...
To sam hteo da kažem, ali nisam lepo sklopio rečenicu, pa sam odustao...driver je napisao(la):Bolje je poredjenje, da je stabilizacija korisna kao ABS zenskim vozachima![]()
Vuneštino, u indor situaciji ti treba 28, a ne 380mm...driver je napisao(la):Ona se moze iskoristiti za vecinu indoor slika, shto je mislim vecini vrlo bitno...
Bane® je napisao(la):To sam hteo da kažem, ali nisam lepo sklopio rečenicu, pa sam odustao...
Vuneštino, u indor situaciji ti treba 28, a ne 380mm...
RamOne je napisao(la):ma bre njega ni 14mm ne bi pokrilo :d
? pricali smo o wide slikanju i objektivima na saljiv drugarski nacin, ne prevrci smisao mog posta.Calibra 4WD je napisao(la)::d :d :d
Jos kad uvuce koznu jaknu u bokserice :-devil-:
RamOne je napisao(la):? pricali smo o wide slikanju i objektivima na saljiv drugarski nacin, ne prevrci smisao mog posta.
danijel00 je napisao(la):ja se jos uvek nisam nista smislio |>
jel c770 metalni i pozadi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari