13umble13ee
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.11.2011
- Poena
- 170
E ljudi Iphone 4s je poceo nesto da se gubi, i odlucio sam da ga menjam. Uspeo sam da svedem nekako izbor na tri modela. Prvi mi je bio naravno 5s, ali posto nemam para za njega mora nesto jeftinije.
LG G2
Huawei P7
Nokia Lumia 930
Izvinjavam se sto lumia nije android a u toj je temi ali oprosticete mi.
Naime zelim manji telefon od "tableta" posto jednostavno ne volim tablet telefone. Gledao sam i G3 koji je ZVER ali je 5.5" sto je smesno realno. G2 je malo manji i nekako bi pregrmeo, kao i ova dva.
Znaci interesuje me da me posavetujete, naravno najbolje ako ste imali iskustva sa tim telefonima, jer ono sto mozete da mi kazete o specifikacijama, to i sam mogu da nadjem i nasao sam
Odnos cena kvalitet na prvom mestu.
Hvala unapred na svakoj pomoci
P.S. naravno ako imate neki drugi savet u ceni negde koliko su i ovi, oko 300e...gore dole, slobodno posavetujte
LG G2
Huawei P7
Nokia Lumia 930
Izvinjavam se sto lumia nije android a u toj je temi ali oprosticete mi.
Naime zelim manji telefon od "tableta" posto jednostavno ne volim tablet telefone. Gledao sam i G3 koji je ZVER ali je 5.5" sto je smesno realno. G2 je malo manji i nekako bi pregrmeo, kao i ova dva.
Znaci interesuje me da me posavetujete, naravno najbolje ako ste imali iskustva sa tim telefonima, jer ono sto mozete da mi kazete o specifikacijama, to i sam mogu da nadjem i nasao sam
Odnos cena kvalitet na prvom mestu.
Hvala unapred na svakoj pomoci
P.S. naravno ako imate neki drugi savet u ceni negde koliko su i ovi, oko 300e...gore dole, slobodno posavetujte
Poslednja izmena: