Šta je novo?

Od koga FX 5700 ultra?

rastafarian

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D, BeQuiet! Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650 Aorus Elite AX
RAM
2 X 16GB DDR5 Kingston PC6000 KF560C36BBEAK2-32 FURY Beast RGB EXPO
GPU
MSI RTX4070 12GB, SUPER 12G GAMING X SLIM
Storage
2TB SSD Kingston KC3000 M.2 NVMe
PSU
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W, PPA10A2413
Kućište
BeQuiet! PURE BASE 500 FX Black
Monitor
Gigabyte 32
Laptop
Lenovo Idea pad gaming
Tablet
iPad, Samsung tab S9 ultra
Mobilni telefon
iPhone 15 proMax, Fold5, S24Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
Naime odlucio sam da zamenim moju staru karticu(msi gf4mx) pa da pitam sta mislite koja bi bila FX 5700 ultra najbolji izbor?
znaci dali MSI , albatron gainward...
I gde ima da se uzme?

Ne znam gde ima kod nas ali bilo koju da uzmes neces pogresiti.

albatron je meni najlepsa karta :mrgreen:

Da, ali po ceni koja je data u Digital!-u, Gigabyte je najbolja kupovina a ISTA je kartica kao Albatron - cena, prodajna 175 evra... (opet kazem, iz digitala, proverite ovo).

Od svih FX5700 Ultra kartica najbolja je ubedljivo Gainward FX PowerPack! Ultra/960TV/DVI/DVI 128MB "Golden Sample" type;
Ona bi trebalo da radi umesto standardnih 475/900 na 500/1000

Da, ali ne kosta 175e... vec sigurno blizu 200!

Kao sto je Broz rekao, nema greske sa bilo kojim proizvodjacem...ja bih se opredeljivao po ceni, a ne po 10-15 mhza overkloka vise...

byMaX je napisao(la):
Da, ali po ceni koja je data u Digital!-u, Gigabyte je najbolja kupovina a ISTA je kartica kao Albatron - cena, prodajna 175 evra... (opet kazem, iz digitala, proverite ovo).
E, Max, mojne vise ti sa cenama, zivota ti...

sta diras Maxonju Care :mrgreen: ljut si sto ti nije prodao graficku :mrgreen:

Ma sve su to iste kartice, samo im se kuleri razlikuju! Biraj na osnovu cene!
Mada... kod nas ces tesko naci bilo sta sem MSI-a, barem ne u dovoljnim kolicinama. Albatrona tesko da ce biti, ASUS-a ce biti verovatno u nekim kolicinama, Ginwarda vise nece biti, sumnjam da ce biti i Sparclea... sta ti ostaje... bice, siguran sam, Club3D-a i verovatno ce biti i nesto Gigabyta... u svakom slucaju najverovatniji izbor ce ti biti MSI, a njegova krajnja cena je 195€, barem prema javnodospunom cenovniku najveceg zastupnika, poznate firme na "P"

Mali HoBiT je napisao(la):
sta diras Maxonju Care :mrgreen: ljut si sto ti nije prodao graficku :mrgreen:
Ma jok, nemam nista protiv njega... znao sam da je trebalo da stavim smajli na kraju, ovako me pogresno razumete :mrgreen:
Samo sam mu rekao da batali to sa cenama, jer se sto puta do sada izletao sa nekim neproverenim informacijama... nista vise.

Nego, koju graficku je to trebalo da mi proda??? :?:
Stvarno ne znam... ili se ne secam...

CAR je napisao(la):
...

Ma jok, nemam nista protiv njega... znao sam da je trebalo da stavim smajli na kraju, ovako me pogresno razumete :mrgreen:
Samo sam mu rekao da batali to sa cenama, jer se sto puta do sada izletao sa nekim neproverenim informacijama... nista vise.

Nego, koju graficku je to trebalo da mi proda??? :?:
Stvarno ne znam... ili se ne secam...

ma nije on kriv za cene nego njegov imaginarni drug "Jasmina" :mrgreen: (MaX salim se :D )

e a karta je bila onaj njegov HIS 9500pro koji se klokovao ko lud i mogao je da se volt-moduje...

...
ma nije on kriv za cene nego njegov imaginarni drug "Jasmina" :mrgreen: (MaX salim se :D )
Ih, ma znam ja... cuvena Jasmina... :beat:
...
e a karta je bila onaj njegov HIS 9500pro koji se klokovao ko lud i mogao je da se volt-moduje...
A, to! Vi's, zaboravio sam na to :mrgreen:

Ma dobro, to mi je bio prelazni period... sluzi mene i dalje odlicno ovaj nabudzeni Ti4200. Sad cu da uzmem neki 9600XT ili 5700 Ultra, nisam lud da bacam pare na 5900 Ultra ili 9800XT.

Ostavite mi Jasminu... Nju niko ne sme da dira!

CARE, nije neproverena informacija, rekao sam koja je cena i GDE sam video (casopis Digital!).

byMaX je napisao(la):
CARE, nije neproverena informacija, rekao sam koja je cena i GDE sam video (casopis Digital!).
Ma, Maxonjo, nemoj pogresno da me shvatiis, ali ni to nije dovoljno... mislim, to sto pise u casopisu. Dokgod toga ne bude bilo u cenovnicima, dokgod ne bude tamo pisalo uz jasnu naznaku da je MP cena... dok neko ne okrene i proveri ima li toga na lageru, ili samo tako pise... i na kraju krajeva, dok neko ne kupi to, po TOJ ceni... ja bih se uzdrzao od bilo kakvih komentara o ceni.

Cisto moje misljenje :wave;

Koja od tih (fx5700 u)ima barem pasivno hladjene memorijske chipove?

Manje kolicine MSI FX5700 Ultre je bilo u cetvrtak u velikoj firmi koja pocinje sa P, MP cena 195. Radi na 550/1000 i ima pasivne bakarne hladnjake na memoriji. Bundle je sra*je, ali je karta bas fina.

Nazad
Vrh Dno