Šta je novo?

Od ADSL-a poludeo komp.... Psihical memory problem

St.Sloba

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
620
Dok nisam uzeo brzu vezu (ADSL 256/64) ceo sistem je radio super, a onda su nastali problemi.

1. S vremena na vreme desi se da se monitor iz cista mira samo zacrni i da takav bude jedno 2 sec. Posle toga se sve vrati u normalu, ko da se nista nije desilo.
2. Resim ti ja da zapocnem popodnevnu dremku i taman mi se usladi, kad me budi brat i kaze: "Ajde ustaj nesto se desilo kompjuteru". Tu skocim bez obzira sto nista nisam video na oci, kad ono plav ekran, i bela slova, nesto kao pise da je bio neki problem sa psihical memory, i da se iskljucio da se ne bi ostetio ceo racunar. Tu sta da radim lupim kompu prstenac i primetim da se sistem podigao sa malim oduglovacenjem (jedno 3 sec), i kada je krenuo da se podize cuo se stari dobar zvuk ko kada avion polece (jos nisam otkrio da li se to cuje kuler, ali bice da je to).
Takodje juce mi se jednom zakocio sistem a od vrha ekrana pojavile su se neke sare crno bele dugacke oko 5 cm, i opet sam morao da restartujem.
Sto se tice virusa stvarno mislim da su sanse minimalne da ga bude, ali za svaki slucaj K mi skenira, ako bude javljam.

Cisto sumnjam da je ista do drajvera jer iste koristim vec oko god. dana i nikada nisam imao problema sa bilo cim.

Bio bih vam zahvalan za bilo koji savet ili predlog, da mi predlozite neke testove da uradim na masini i sl.

Hvala

Poslednja izmena:
St.Sloba je napisao(la):
.......Tu sta da radim lupim kompu prstenac i primetim da se sistem podigao sa malim oduglovacenjem (jedno 3 sec), i kada je krenuo da se podize cuo se stari dobar zvuk ko kada avion polece (jos nisam otkrio da li se to cuje kuler, ali bice da je to).
:laugh: pa, i ti bi se "zakochio" kad bi ti neko lupio prstenac :d
mislim, shta sve neccu prochitati na ovom forumu.. 😛

St.Sloba je napisao(la):
Takodje juce mi se jednom zakocio sistem a od vrha ekrana pojavile su se neke sare crno bele dugacke oko 5 cm, i opet sam morao da restartujem.
Sto se tice virusa stvarno mislim da su sanse minimalne da ga bude, ali za svaki slucaj K mi skenira, ako bude javljam.

Cisto sumnjam da je ista do drajvera jer iste koristim vec oko god. dana i nikada nisam imao problema sa bilo cim.

Bio bih vam zahvalan za bilo koji savet ili predlog, da mi predlozite neke testove da uradim na masini i sl.

Hvala
ako driver-i za grafiku nisu menjani, onda je ista pochela da crkava ili da se pregreva ( vidi koji se to cooler chuje iz kuccishta,))
probaj da je opteretish nekim testom ( 3DMark-ovi, recimo) ili nekom grafichki zahtevnom igrom, pa vidi kako se ponasha..

pozdrav

Ovo za prstenac je dobro!!!!
Proveri grafiku kao sto kaze covek,startuj i neki test za RAM mozda ti i ona crkava
poz

Nazad
Vrh Dno