Šta je novo?

Od 16.02.novi sistem aktivacije Windows 7

A sto bi to radili? zar nije jednostavnije kad se pojavi stavimo hide update i nece vise nikad da smara :)

Meni je izasla poruka da mi windows istice za 10 dana i da backup podatke, windows updates su mi iskljuceni, sad da li da ignorisem ovo ili da se spremim za format c: , windows mi je activated i stoji da je genuine :)

To je zbog toga što si instalirao neku beta ili RC verziju, a one od 1. Marta počinju da se gase posle 2 sata rada, a od 1. Juna potpuno prestaju da rade

Upravo instaliram updates, ima 5 important i par optional, nigde nema doticnog, nema ga ni u update history...

Sto se tice mesecnog ciklusa reinstalacije sistema :D to kod mene ne pije vodu, sistem mi u proseku traje godinu-godinu ipo, nekad i duze, zavisi kad promenim plocu. Najvise mrzim reinstalaciju sistema na svom racunaru.

Poslednja izmena:
Ja ih stavio pre par sati i pojavilo mi se u donjem desnom uglu "Windows 7 test mode build 7600", osim toga sve u redu.

Poruku sam inace izguglao i sklonio preko cmd.

test mode nema veze sa aktivacijom, to si sigurno ti uključio da bi ti učitavao neki drajver koji nema sertifikat za W7 64-bit

Naravno, slazem se, upravo sam to i procitao na nekoj stranici gde sam nasao komandu sa kojom sklanjam poruku.

A sto se tice aktivacije, niko ko koristi boot loader nije probao da stavi update i javi kakva je situacija ..?

Evo ja sam pozurio i skinuo namerno taj updejt na zenin laptop:d radi testa, prosla aktivacija bez problema. Videcemo sta ce biti ovih dana.
Takodje vec je izasao WAT tako da nema nikakvih problema, pozdrav i uzivajte!

Pa evo da se i ponovim sam da je sve proslo kako treba vec evo nedelju dana na laptopu zeninom 32bit Win 7 ulitmate(ldr 1.7):)

Meni je izasla poruka da mi windows istice za 10 dana i da backup podatke, windows updates su mi iskljuceni, sad da li da ignorisem ovo ili da se spremim za format c: , windows mi je activated i stoji da je genuine :)

I meni takodje, imam Windows 7 Ultimate 7600.1384 x64 aktiviran, to nije nikakav RC i nisam pokupio update??!!!

Zar nije final ver. 7600.1635?

evo kako stoje stvari kod mene...istalirao sam 2 win 7 32 bita i 64 i pokrenio aktivator ali pise stalno 30 dana da istice...u pitanju je 7600...dzabe sam iskljucio update

ja sam se juce mucio na 2 compa nije htelo nikako da radi sa 6-7 vrsta aktivatora i na kraju sam mu stao na kraj...

Slusam kako rusite sisteme na mes dana ... Svaka cast ako ne umete da sami resite OS djubreta ja ovaj os od oktobra radi kao prvi dan .. Ubacivao sam sve i svasta komp radi ubija kao i sam OS prezadovoljan sam sa WIN 7 Pro ;-)

Slusam kako rusite sisteme na mes dana ... Svaka cast ako ne umete da sami resite OS djubreta ja ovaj os od oktobra radi kao prvi dan .. Ubacivao sam sve i svasta komp radi ubija kao i sam OS prezadovoljan sam sa WIN 7 Pro ;-)

Omg, koristi bre negde znake interpunkcije i pisi malo razgovetnije :D

Evo i ja da prijavim da je i kod mene sve u redu. I na laptopu i na desktopu. Update redovno instaliran i za sada nema problema.

Nazad
Vrh Dno