ZMP
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.09.2011
- Poena
- 154
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
To je bilo 1975. godine... mnogo toga se kasnije desilo![]()
Slazem se, taj "tocak vremena" je mnoge odneo, ko se seca Psion-a, Palma, Handspringa, a Siemens SL45 kakav je to telefon u svoje vreme bio, pa Ericsson T68i - T28, ni jedni ni drugi vise ne prave telefone, HTC sa prvim QTEK 1010 windows smartphonom sa displejom osetljivim na dodir je sada u finansijskim problemima, sve su to bili inventivni proizvodi, Sony je sada sve konkurentniji na trzistu digitalnih fotoaparata, njihovi cipovi se ugradjuju u veliki broj modela konkurentskih proizvodjaca, a po mnogim misljenjima NEX serija mirorless fotoaparata polako ugrozava DSL modele za pocetnike (mnogi ih smatraju najboljima, licno sam imao NEX 3, modele ostalih proizvodjaca nisam pa nemam subjektivan stav), a da su pojedini ALFA modeli po nekim testovima bolji od konkurentnih modela iz klase, izbor objektiva je mali i navodno pojedini prave "meksu" sliku na pojedinim ziznim daljinama, sto je definitvno problem za DSL za koji se treba odluciti kao sistem koji se moze menjati i prilagodjavati, ja licno mislim da cemo jos vidjati sjajnih stvari od Sony-ja, mozda zbog toga sto sam na to navikao