Šta je novo?

OCZ vs. G-Skill preko DFI-a

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
http://www.digitimes.com/news/a20050407PR206.html

Zaita je zanimljivo kako razne kompanije sad pokusavaju da eksploatisu uspeh DFI-ove serije LanParty ploca.
Ako se neko seca slicne vesti od ranije da DFI i G-Skill rade zajedno na sto boljem usaglasavanju svojih proizvoda, onda je jasno zasto je OCZ odlucio da "uskoci u isti vagon".
G-Skill je bas kao i DFI za relativno kratko vreme postigao neverovatan uspeh i ima kultni status medju overklokerima. Ukapirali su to sad ovi ameri, pa pokusavaju da se izreklamiraju na istu foru.
ne sumnjam da ce uspeti.Licno sam upoznao OCZ-ovog CEo-a prosle godinena CeBIT-u i tacno iz stava i "zvake" koju valja mozes da skontas kakav je maher u pitanju. Da se razumemo, svaka njemu cast, od manufakture koja je pravila paste i kulere i slicne dzidabidze za overklokere, baja je napravio imperiju i od OCZ-a sinonim za overklokerski hardver.
Ako vec ne mozemo da dodjemo do G-Skilla tako lako, mozda ce vise srece biti sa OCZ-om!? 😉
Eh, da zanimljivost. kada sam nesto smarao lika iz Corsaira,na ovogodisnjem CeBIT-u, i kada sam mu pomenuo OCZ, ovaj se sav najezio i namrstio. Kaze: "samo ne moj da mi pominjes te sminkere" (u slobodnom prevodu) 😀
Inace, OCZ je na CeBITu imao stand velicine kutije shibica (bas kao i G-Skill) i na oba standa su glavni exponati bile DFI Ultre sa memorijama nashibanim preko 600MHz! 😉
Smorih! A? :d

Poslednja izmena:
Niko nije uspeo na svetskom trzistu dana kada se pojavio. CEO poput OCZ-ovog zasluzeno prima (verovatno $$$$$) platu. Moze se jedan Corsair jediti do mole volje, kvalitet & PR su cudo.

Nazad
Vrh Dno