Šta je novo?

OCZ Vertex 4

Arki

Cenjen
Učlanjen(a)
04.07.2012
Poena
180
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D /Thermalright Frozen Vision 360.
Matična ploča
Asus ROG Strix X670E-E Gaming
RAM
G.Skill Tridenr Z5
GPU
Palit Game Rock 5090
Storage
WD Black SN770 Kingston NV1 1TB/Samsung 870 QVO 1TB/Samsung 850 EVO Basic 500Gb/OCZ Vetekx 1,2,3,4 120Gb
Zvuk
ASUS ROG Delta S
PSU
ASUS ROG STRIX 1000P GAMING
Kućište
ASUS ROG Strix Helios
Monitor
Asus Tuf VG27
Miš & tastatura
Asus Rog Keris II ACE / ASUS Rog Strix Scope II
Ostale periferije
Sandberg Commander
Steam
ASUS GT-AX6000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam pomenuti SSD od 128Gb 4 God star,juce slucajno pogledao koliko je ostalo slobodne memorije,
u cudu samo 4,3Gb a bilo je 67,5Gb slobodne memorije proslog meseca,nista nisam istalirao Np. Programe ili neku Igricu.
Neznam u cemu je Problem dali je SSD pri kraju ili nesto drugo u Pitanju.

Da li je ukupan kapacitet ssd ostao isti? Ako jeste - trazi problem u softu ili cemu vec. Moguce i da ti je folder Temp narastao toliko.

Da li je ukupan kapacitet ssd ostao isti? Ako jeste - trazi problem u softu ili cemu vec. Moguce i da ti je folder Temp narastao toliko.

Da ukupan kapacitet je ostao isti,bas sam malo pregledao stanje se menja malo poveca ili smanji kapacitet:d

Instaliraj WinDirStat, pa vidi sta ti zauzima najviše.

Mislim da System najvise zauzima,
ja sam rezmisljao da zameni da uzmem od 500Gb,danas gledam da uzmem Intel 535 Seriju ili Sandisk Ultra II valjda su dobri.Mada Intel ima 5 God Garaciju
Hvala vam na odgovorima

Imas Samsung evo 850 500gb za 140e na kp kod fante. Svakako bolje resenje od tog intela i sandisk. Takodje sa 5god garancije. (jos dobar model ti je crucial mx200)

Ma naleteo na OCZ Trio 150 480Gb za 109 Svajcarca:d

Nazad
Vrh Dno