Šta je novo?

OCZ Stealth Stream 500W

Ja imam 600SXS, drugar 500SXS, rade godinama kao Doxa i uspešno preskaču sve kanjone i planinske vence koje napon iz EPS pravi.

Drugar ima 500sxs i zadovoljan je napajanjem. Mada tu i tamo neko kaže da nisu neka napajanja, naročito jedna osoba koja ima u igraonici i kaže da su ventovi počeli posle 6-7 meseci jako da se čuju, mada igraonica i nije pravo merilo prosečnog korišćenja hardvera.
Inače cena je po meni odlična ;).

Neke serije malo piste kada je ugasen komp, kao kod mene npr ali ne primecujem to.. inace napajanje imam 3 ipo godine bez ikakvih problema. I posle toliko vremena gura naklokovanu masinu iz profila. Za ovu cenu je odlicno napajanje mada bih ja isao na neko jos malo skuplje, cooler master, seasonic..

Nisam znao da su se opet pojavila OCZ napajanja kod nas. :)

Ja imam OCZ ModXStream 600W par godina i prezadovoljan sam. Nemam nikakvo pistanje i jako je tiho. Prezivelo je ovu naau "kvalitetnu" struju i brojne upgrade-ove. Da kupujem napajanje, opet bih gledao da uzmem OCZ.

Da napomenem i ja da je ovo napajanje prezivelo milion padova napona u ovoj nasoj seljackoj drzavi, i u NS a mnogo cesce u Valjevu, znate onaj fazon kada napon padne, pa se vrati i onda nestane struja na par sekundi, pa dodje, pa na par minuta.. :d :mad:

U svakom slucaju ja za 35e ne vidim kvalitetnije napajanje sa pravih 500w, jedino treba proveriti to pistanje kada je komp ugasen, kod mene se culo i bas slabo i nesto jace ali je vec godinu dana jedva primetno. Inace sam gasio komp i cupao sve iz struje kad god je neko vece nevreme ili kad ''puca'' direktno iznad mog kraja, nema potrebe za rizikovanjem, samo u komsiluku je za 3 godine riknulo bar 5 kompova i ko zna koliko telefona, tv-a..

Poslednja izmena:
^ Naravno. Desavalo se puno puta da padne napon na trenutak, svi uredjaji mi se pogase, a racunar i dalje radi kao da nista nije bilo. Zato i kazem da bih posle OCZ-a opet OCZ.

Takodje. Vrlo dobra napajanja za male pare. Nije ih bilo par godina, mislio sam da ih neće ni biti više, ali pojavi se bar model od 500 W.

Posle OCZ-a samo Seasonic :)

Nema ga vise na sajtu verovatno je bila greska. Razmatram da uzmem seasonic 380w posto ga itsvetu preporucuju. Da li ce moci da izgura moj komp fenom x4 955 radeon 6850 i 4gb ddr2 ?

Vrh Dno