Šta je novo?

OCZ napajanja

Za ovo da gubim garanciju od 3 god.?

Prilozi

• 8-PIN-EXT_t_LRG.jpg
    8-PIN-EXT_t_LRG.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 75
Pa mislio sam da zbog adaptera koga ne mogu da nadjem ne zelim da gubim garanciju. To sa secenjem mi iskreno ne pada na pamet, pre cu kupti 2 polovne maticne da bi nabudzio adapter. Juricu jos par dana po elektronicarskim radnjama pa ako nadjem nesto javicu, mozda zatreba nekom.

Poslednja izmena:
Pa mislio sam da zbog adaptera koga ne mogu da nadjem ne zelim da gubim garanciju. To sa secenjem mi iskreno ne pada na pamet, pre cu kupti 2 polovne maticne da bi nabudzio adapter. Juricu jos par dana po elektronicarskim radnjama pa ako nadjem nesto javicu, mozda zatreba nekom.

Imas koga da iscimas da ti naruci ovo?
http://cgi.ebay.co.uk/PSU-Extension...14&_trkparms=72:1701|66:2|65:12|39:1|240:1318

Mislim da bi sa postarinom doslo oko 6-7 evra

poz:wave:

Imam kuciste CM 690 i OCz StealthXstream 600w i nisam imao nikakvih problema sa kratkim kablom. Sve je ok proslo.

Ne znam da li pod time podrazumevas da mi je masina "kanta" (sto stoji) ili da je Corsair HX620 precenjeno napajanje (sto nikakao ne stoji)
Naravno uzeo bih i manje kvalitetno, samo da da je modularno i da je duzina kablova min. 55-60cm.

U Bios-u mi pokazuje napon na 12v od 11.92v!
U GTA 4 temp. NB dostize 60C! (svi vent. na low)
mogu misliti koliko tada pada napon
i ti pitas za sta mi nije dovoljan ovaj ubogi Cooler Master (stara 8cm verzija):wall:
Samo ga cekam da otegne papke:-devil-:

Napajanja ne treba nikad opteretiti vise od 60% iz dva razloga. Prvo najefikasnija su na oko 50% opterecenja a drugo svaki vent u kucistu koji pravi vise od 25db je za mene nesnosna buka.
Znaci ako ce ti masina realno vuci 300-350W u peak-u, treba ici na napajanje od 600-750W itd.
Nisam ja nikakav expert za napajanja ali mi je trebalo 11 god. rada sa racunarima da shvatim da se sa tehnologijama ne mogu praviti nikakvi kompromisi i da uvek treba ici na sto kvalitetnije, sto ne podrazumeva uvek da je i najskuplje ali obicno je i tako (kao sto je slucaj sa doticnim Corsair 620W)

pozdrav.jel zna neko mozda gde bih mogao da nadjem kablove za napajnje OCZ modstream 520w modularno?isti kablovi idu i na evostream...svuda sam trazio ali bezuspesno:(

mozda bi moglo i od nekog drugog,pa da se prepravi nesto..

evo slike kablova...ne fale mi svi,tj imam 3 kom.fale mi prvi,treci i cetvrti sa slike..

78691.jpg

05.jpg

zaboravih da kazem,kablovi imaju molex sa obe strane...naravno sem kablova za sata i pci-e

U Bios-u mi pokazuje napon na 12v od 11.92v!
U GTA 4 temp. NB dostize 60C! (svi vent. na low)
mogu misliti koliko tada pada napon
i ti pitas za sta mi nije dovoljan ovaj ubogi Cooler Master (stara 8cm verzija):wall:
Samo ga cekam da otegne papke:-devil-:

Ja ne znam gde si ti ovde nasao problem? 11.92v je odlican napon! Nijedno napajanje ne moze da da tacno 12v. Tolerancija obuhvacena ATX standardom je +/- 0.3v. Cors uglavnom daje 11.9x volti, retko kad prelazi 12v.

Sto se NB greje, to je savrseno normalna stvar. Stavi vent na njega, pa ces ga i ohladiti ;).

Tvoja kartica jeste alava na struju, i stvarno bi trebalo da nabavis novo napajanje, ali ako nemas (vidljivih) problema, rekao bih da se to napajanje vrlo uspesno bori sa tvojim komponentama.

Meni je napon zakucan na 12.23V, dodushe ne troshi mi komp ne znam shta.

Ja ne znam gde si ti ovde nasao problem? 11.92v je odlican napon! Nijedno napajanje ne moze da da tacno 12v. Tolerancija obuhvacena ATX standardom je +/- 0.3v. Cors uglavnom daje 11.9x volti, retko kad prelazi 12v.

Sto se NB greje, to je savrseno normalna stvar. Stavi vent na njega, pa ces ga i ohladiti ;).

Tvoja kartica jeste alava na struju, i stvarno bi trebalo da nabavis novo napajanje, ali ako nemas (vidljivih) problema, rekao bih da se to napajanje vrlo uspesno bori sa tvojim komponentama.

Kako to odlican napon kad je napajanje riknulo pre dve nedelje:d

Vrh Dno