Šta je novo?

OCZ memorije i kod nas!!!

va_milos

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
349
25/06/2007 | Novo u ponudi - OCZ

OCZ memorije od sutra na lageru:
OCZ 1GB DDR2, 800MHz Special Ops Edition XTC/CL 5-5-5-12
OCZ 1GB DDR2, 800MHz Gold XTC/CL 4-5-5-15
OCZ 2GB DDR2, 800MHz Gold XTC/CL 5-5-5-15
OCZ 2x1GB DDR2, 800MHz Gold XTC/CL 5-5-5-15 /Kit
OCZ 2x1GB DDR2, 1066MHz Reaper Heatpipe HS/CL5-5-5-15 /Kit
OCZ 2x1GB DDR2, 1150MHz Reaper Heatpipe HS/CL 5-5-5-18 /Kit

OCZ Technology je ušao na tržište memorije u Avgustu 2000. godine osnovan sa odlučnošću da proizvodi najbolje high-speed DDR i DDR2 memorije. OCZ Technology su osnovali entuzijasti, za entuzijaste, i njihova obaveza pred krajnjim korisnikom nije se smanjila. OCZ Technology je inovator u mnogim poljima. Prvi su proizvodljač koji je napravio Dual Channel optimizovanu memoriju koja je u originalu iskoristila mogućnosti Twinbank ili Dual DDR arhitekture kompanije nVidia. Samo u ovom maniru OCZ štimuje latencije svojih memorija, obezbeđujući sinergičnu saradnju između memorijskog modula, memorijskog kontrolera i procesora. U današnjem IT svetu koji rapidno napreduje, takva komunikacija nije samo puko istraživanje, već neophodna komponenta OCZ-ovog procesa izrade.

Bice veselo sa ovim memarama, sad je ostalo pitanje kolike ce cene biti u odnosu na druge proizvodjace??!!

Da ima ih vec par meseci. No big deal. Ono sto je pozitivno je dolazak kvalitetnijih brendova kod nas, da konacno u kutiji dobijem ono sto i pise na njoj. Ne da molish da ti skinu heatspreader pa ovi chipovi ona nedelja.....
Pri prvom pojavljivanju ove memorije kod nas kupio sam 2x OCZ 1GB DDR2, 800MHz Gold XTC/CL 4-5-5-15, i zadovoljan sam - mainstream.
Ubodesh i ne mislish :d

Poslednja izmena:
Takodje.2x1 gb 1000mhz gold...ubodesh u plochu i shljaka lepo...Lichno sam zadovoljan.Ako je neko probao na njima extremniji overklok neka iznese utiske.

Nazad
Vrh Dno