Šta je novo?

OCZ ili CORSAIR

lakicevic

Slavan
Učlanjen(a)
13.12.2005
Poena
320
Dali uzeti

Corsair TWIN2X2048-6400PRO

ili

OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper HPC Edition

isto preporuka za Corsair posebno ako je neka ranija revizija mada i ove posle sa promos chipovima se isto dobro klokuju

e gledam sad memorije i razmisljam na glas :D
ocz ima inovativne hladnjake (valjda su ucinkovitiji od konvencionalnih), ima EVP sto znaci da mozes da mu dizes napon do 2.2V bez bojazni da ces izgubiti garanciju (sto je jos jedan +), ostalo je kao i kod corsaira manje-vise (EPP @4-4-4-12) i jos ima podrsku za SLI tako da je sasvim ok...samo mu je napon 2.1V a na corsairu je 1.9V sto znaci da ce corsair moci mozda (u zavisnosti od cipa) vise da se klokuje...toliko za sad...probaj da nadjes neki review za doticne module

al' mislim da je najbolje uzeti corsair uglavnom zbog vece kompatibilnosti sa plocama i sto je od sire strane ljudi proglasen kao dobar...

btw: ne moras stalno da otvaras nove teme, samo nastavi staru ako se radi o istoj ili slicnoj stvari

Poslednja izmena:
Imao sam iskustva sa Corsair XMS2 6400 i apsolutno ih preporucujem (kao proizvodjaca), mada nakon ovoga sto je Northwood napisao, znam da bih i ja bio u dilemi, kada bih morao da biram (Verovatno bih se odlucio za Corsaira na kraju, cisto zbog lepog iskustva sa njima).

a kava je corsair xms2 od 1gb sa elpidinim cipovima cuo sam da moze 1100mhz jel ima neko iskustva e da kako se slaze sa biostar tforce965pt plocama

Ja sam probao taj XMS2 nekoliko puta, ali na Commandu, Moze da gura dosta, do 1100 nisam isao. Kako se slaze sa Biostarom, ne znam. Doticnu plocu nikada u zivotu nisam video Live, samo na slikama....

meni sa micronima gura 1100 i 1066 za 24/7 a isto kod ortaka sa promos iste rezultate tako da kontam i da ti sa elpida mogu minimum 1066..

Ja danas naruchih(sutra stize) OCZ DDR2 PC2-8000 Gold GX XTC-1000mhz 2 giga kit.Javicu kako se ponasha u mojoj mashini.Kod nje mi se svidja voltazna zashtita od manijaka koji bi da je sprze i navodno je gamer edition pa cu videti...

Meni upravo stize memara OCZ

pa cemo je veceras testirati

sto se tice Corsair memorije (gore navedena) sa ELPIDA cipovima, moze da izgura 1100MHz, probao sam na mojoj ploci, nisam imao vremena za neki test, tako da neznam sto reci sto se s tabilnosti tice

ja sam vec istestirao :D
odlichna je memorija, vredi svaku paru...jedino za shta bih je menjao su dominatori

a jesi bas tu sa elpidom
ocz stigao u alti imaju cak sa water cooling

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno