Šta je novo?

OCZ DDR2 PC2-9200 O/C izvestaj

Cekaj sad moras se odluciti jel bolji GKX ili GCT? Ja glasam za GKX ;) . Ako malo bolje pogledas koje cipove ko koristi videces da samo Geil koristi GCT cipove na svojim vrhunskim memorijama. Ostali veliki igraci vrlo retko koriste ove cipove.
Geilova najbrža memorija koristi isti čip tj. GCT i ona je deklarisana da radi na 1160 CL 4-4-4-12 http://www.geilusa.com/products/show/id/97 i koristi identične čipove kao i Geil ultar PC-2 8500 koju sam pominjao, a koja je to pak GMH memorija deklarisana da radi na 1160 CL 4-4-4-12 to jos nisam video ;)
E sad poenta je da za više od duplo manje para kod nas može da se pazari podjednako dobra, ako ne i dosta bolja memorija ;)

Poslednja izmena:
Geilova najbrža memorija koristi isti čip tj. GCT i ona je deklarisana da radi na 1160 CL 4-4-4-12 http://www.geilusa.com/products/show/id/97 i koristi identične čipove kao i Geil ultar PC-2 8500 koju sam pominjao, a koja je to pak GMH memorija deklarisana da radi na 1160 CL 4-4-4-12 to jos nisam video ;)
E sad poenta je da za više od duplo manje para kod nas može da se pazari podjednako dobra, ako ne i dosta bolja memorija ;)

Cek opet brkas loncice, poceli smo od price da je najbolji GKX sa cime se slazem pa je onda ispalo da geil fura GKX sto nije tacno, pa onda je ispalo da je ponegde GCT bolji od GKX-a sto takodje nije tacno i sad je najnovija prica da je GCT bolji od GMH zato sto ga Geil stavlja na svoje najjace module. Ja ponavljam jos jedanput da je tacno da Geil stavlja GCT na svoje top module ali je takodje tacno da to niko drugi ne radi.

:wave:

Cek opet brkas loncice, poceli smo od price da je najbolji GKX sa cime se slazem pa je onda ispalo da geil fura GKX sto nije tacno, pa onda je ispalo da je ponegde GCT bolji od GKX-a sto takodje nije tacno i sad je najnovija prica da je GCT bolji od GMH zato sto ga Geil stavlja na svoje najjace module. Ja ponavljam jos jedanput da je tacno da Geil stavlja GCT na svoje top module ali je takodje tacno da to niko drugi ne radi.

Uvek spreman za raspravu, i nikad da se raspravlja o onome o čemu je reč :d
E moj Deki ispravio sam se, a to šta i ko i kako pakuje samo pročitaj šta sam napisao naučićes i ti nešto (sala) :d
Ma ponavljati se neću, poentu imaš u mom predhodnom postu, e sad da ja tebe pitam jer si ekspert for memory :d Da li podpisujes da će ova OCZ izvući veći maksimalniji stabilan klok u poređenju na Geila koji je duplo jeftiniji i na sve to da li se ispalti kupovati ova OCZ memorija, ako znaš da ima duplo jeftinija gore pomenuta?
Budi iskren nisu vas valjda platili toliko mnogo da ne smeš da odgovoriš (šala) :d

Poslednja izmena:
Uvek spreman za raspravu, i nikad da se raspravlja o onome o čemu je reč :d
E moj Deki ispravio sam se, a to sta ko i kako pakuje samo pročitaj sta sam napisao naučićes i ti nešto (sala) :d
Ma ponavljati se neću, poentu imas u mom predhodnom postu, e sad da ja tebe pitam jer si ekspert for memory :d Da li podpisujes da će ova OCZ izvući veći maksimalniji stabilan klok u poređenju na Geila i na sve to da li se ispalti kupovati ova OCZ memorija, ako znaš da ima duplo jeftinija gore pomenuta?
Budi iskren nisu vas valjda platili toliko mnogo da ne smeš da odgovoriš (šala) :d

Uvek spreman za salu ;) .
Ne podpisujem:D nista, i nisam expert za memoriju, nego te vec drugi put lovim u greskama sa ovim mikronima, pa mi se osladilo ;) .
Ako se vratis malo iznad videces da ja uopste nisam komentarisao isplativost kupovine ovih ili onih memorija, nego sam reagovao na netacnu informaciju da i geil i ocz koriste GKX ;) , a posle i da je GCT ponegde bolji od GKX-a.

Uvek spreman za salu .
Ne podpisujem:D nista, i nisam expert za memoriju, nego te vec drugi put lovim u greskama sa ovim mikronima, pa mi se osladilo .
Ako se vratis malo iznad videces da ja uopste nisam komentarisao isplativost kupovine ovih ili onih memorija, nego sam reagovao na netacnu informaciju da i geil i ocz koriste GKX ;) , a posle i da je GCT ponegde bolji od GKX-a.

Nigde ne vidim da si me ispravio, sam sam to učinio ;) i još kad sam se ja sa micronom igrao ti si DDR1 vozio u pesku :d (šala)
Aj sad budi fer i odgovori drugarima sa foruma na nekoliko pitanja, i dalje te smatram ekspertom :D
1. Jel se ovaj OCZ isplati ili ne, ako se zna da ima ono što ima, tj. ono što sam spominjao?
2. Jel si siguran 100% da je ova ultra, mega OCZ memorija brža od duplo jeftinijeg Geil-a?
3. Šta bi ti preporučio nekome ko ima vistu i C2D ili Quad, i planira da uzmeme mem koja je baš, baš brza, a mora da je uzme kod nas? Šta bi mu preporučio 4 X 1Gb Geila (plus da ostane za 3-4 gajbe piva :d ) ili 2 X 1Gb ovoga OCZ-a(a ograničen je sa 300eura, i hoće sve da spiska na memoriju) aaa? :d

Aj budi čovek pa odgovori na sve tri stavke neće da boli, da znaju ljudi sta da kupuju, a pogotovo ovo pod 2. me interesuje.
Pozdrav Deki kralju mem overkloka i micron prostranstava :d

Poslednja izmena:
Cisto da dodam ja sam rekao da je GMH na REPERU :D

Inace sad malo da pricam pametno :)
Space ne mozes to gledati iz perspektive 2x1GB ili 4x1GB za iste pare, koji su veoma slicnih brzina :wave: Uvek je logicnije za svakodnevnu upotrebu uzeti vecu kolicinu iako bi to bilo na ustrb brzine.
Treba to gledati iz perspektive extremnog OC-a gde nije bitna cena koja se placa za rez i gde je jedino OC bitan.

I jos nesto da je GCT bolji od GKX CellShock bi se verovatno proizvodio sa njim :wave:
Sve su to moduli u principu slicnih mogucnosti, ali i ja mislim da je GKX i dalje najaci :wave:

Nigde ne vidim da si me ispravio, sam sam to učinio ;) i još kad sam se ja sa micronom igrao ti si DDR1 vozio u pesku :d (šala)
Da ispravio si se sam kad sam ti rekao da dokazes to sto tvrdis :D :D .
Evo odgovoricu na pitanja a ti meni odgovori samo na jedno. Evo pitanja ovaj mikron sto si vozio dok sam ja vozio ddr1 jel to ova i ova mem :D :D :D :?

1. Jel se ovaj OCZ isplati ili ne, ako se zna da ima ono što ima, tj. ono što sam spominjao?
2. Jel si siguran 100% da je ova ultra, mega OCZ memorija brža od duplo jeftinijeg Geil-a?
3. Šta bi ti preporučio nekome ko ima vistu i C2D ili Quad, i planira da uzmeme mem koja je baš, baš brza, a mora da je uzme kod nas? Šta bi mu preporučio 4 X 1Gb Geila (plus da ostane za 3-4 gajbe piva ) ili 2 X 1Gb ovoga OCZ-a(a ograničen je sa 300eura, i hoće sve da spiska na memoriju) aaa?
1. Besmisleno pitanje.
2. To uopste nisam komentarisao ;) , evo mi smo uradili test ovg ocz-a a ti uradi test geila-a na 965 ploci i uporedicemo rezultate.
3. Pa na ovo pitanje se moze gledati iz vise uglova. Iz ugla prosecnog korisnika UVEK je bolje imati vise memorije nego manje bez obzira na latence. Prema tome bolje je imati 4GB kingstona vr 667 nego 2GB Geila 1000. Iz ugla entuzijaste i overklokera bolje je uzeti memoriju koja ce vise da ode. Testove geila nisam nigde video niti sam video da neko od ozbiljnih ocera uopste vozi geila a ti mi reci zasto?
Mi smo zahvaljujuci altiju imali priliku da probamo 2 vrhunska komada hardware-a i sa oba primerka smo zadovoljni, niko od nas nije komentarisao cenu dali smo rezultate i adresu gde moze da se kupi i svako treba da proceni da li je to za njega isplativo ili ne.

Aj budi čovek pa odgovori na sve tri stavke neće da boli, da znaju ljudi sta da kupuju, a pogotovo ovo pod 2. me interesuje.
Prozivke ovog tipa mozes nekom drugom da pises mene zaobidji.

Da ispravio si se sam kad sam ti rekao da dokazes to sto tvrdis :D :D .
Evo odgovoricu na pitanja a ti meni odgovori samo na jedno. Evo pitanja ovaj mikron sto si vozio dok sam ja vozio ddr1 jel to ova i ova mem :D :D :D :?

1. Besmisleno pitanje.
2. To uopste nisam komentarisao ;) , evo mi smo uradili test ovg ocz-a a ti uradi test geila-a na 965 ploci i uporedicemo rezultate.
3. Pa na ovo pitanje se moze gledati iz vise uglova. Iz ugla prosecnog korisnika UVEK je bolje imati vise memorije nego manje bez obzira na latence. Prema tome bolje je imati 4GB kingstona vr 667 nego 2GB Geila 1000. Iz ugla entuzijaste i overklokera bolje je uzeti memoriju koja ce vise da ode. Testove geila nisam nigde video niti sam video da neko od ozbiljnih ocera uopste vozi geila a ti mi reci zasto?
Mi smo zahvaljujuci altiju imali priliku da probamo 2 vrhunska komada hardware-a i sa oba primerka smo zadovoljni, niko od nas nije komentarisao cenu dali smo rezultate i adresu gde moze da se kupi i svako treba da proceni da li je to za njega isplativo ili ne.

Prozivke ovog tipa mozes nekom drugom da pises mene zaobidji.

Hvala što mi nisi odgovorio na pitanja, izgleda da su debelo platili, nisam ni mislio da ćeš odogovriti.:smoke:

Živ bio :d

Poslednja izmena:
Cisto da dodam ja sam rekao da je GMH na REPERU :D

Inace sad malo da pricam pametno :)
Space ne mozes to gledati iz perspektive 2x1GB ili 4x1GB za iste pare, koji su veoma slicnih brzina :wave: Uvek je logicnije za svakodnevnu upotrebu uzeti vecu kolicinu iako bi to bilo na ustrb brzine.
Treba to gledati iz perspektive extremnog OC-a gde nije bitna cena koja se placa za rez i gde je jedino OC bitan.

I jos nesto da je GCT bolji od GKX CellShock bi se verovatno proizvodio sa njim :wave:
Sve su to moduli u principu slicnih mogucnosti, ali i ja mislim da je GKX i dalje najaci :wave:

Znači default vrednost kita od 1160 CL 4-4-4-12 su za zanemariti, pa to su klokovi Geila sa GCT čipovima, momci nisu dostigli toliko stabian klok sa OCZ-om, sad i ja hoću da vidim 1160 MHZ 4-4-4-12 prioriti 10i min 8h za test ;) , a to su ponavljam default vrednosti za geil memoriju koja koristi GCT čip ;)
I pitam sad i tebe jesi li siguran da je ova OCZ memorija brža od pomenutog geila koji je više nego duplo jeftiniji?
Ne kažem ja da sam ubeđen da je GKX sporiji od GCT daleko od toga GKX je trenutno najbrži, ali nisam siguran ni koliko su "lošiji" ovi GCT, dovoljno mi je da sa istim može da se ostvari 1160 MHZ 4-4-4-12 i to na difoltu, e sad to bi i ja voleo da vidim sa ovim OCZ memorijama koje su ponavljam i više nego duplo skuplje .

Poslednja izmena:
@staxm: posto vidim da vam je alti sponzor za ocz memorije: da li imate u planu da testirate PC2-6400 model ove memorije ili je to ipak suvise sporo za oc team serbia :D? thx

Poslednja izmena:
Hvala što mi nisi odgovorio na pitanja, izgleda da su debelo platili, nisam ni mislio da ćeš odogovriti.:smoke:
Živ bio :d

Prosli put ti nisam odgovorio jer si napisao da je sala u pitanju ali sada vec postajes bezobrazan :smackbum:, tipican primer nedostatka dokaza.
NIKO iz naseg tima nije dobio NISTA od altija za ove testove. Ljudi su nam izasli u susret i dali vrhunski HW na probu, mi smo to testirali i postovali rezultate, ne vidim sta je problem u tome???
NIKO od nas nije napisao da je ta memorija bestbuy niti ulazimo u pricu tog tipa jer nas to ne interesuje. Svako treba da pogleda testove, pogleda u svoj dzep, definise sta mu treba i donese odluku.

A ja i dalje cekam odgovor na moje pitanje kazi ljudima da li je ova i ova mem sa mikron cipovima ili nije?

@Space
Ne mora da znaci da ce fabricki nasvirana memorija sa zategnutim latencijama, koja po difoltu zahteva povisenu voltazu, uopste raditi. Recimo onaj Kingstone HyperX iz nekog skorijeg Digital!-a. Bio je deklarisan na 1200 pa nisu dosegli ni deklaraciju :)

Prosli put ti nisam odgovorio jer si napisao da je sala u pitanju ali sada vec postajes bezobrazan :smackbum:, tipican primer nedostatka dokaza.
NIKO iz naseg tima nije dobio NISTA od altija za ove testove. Ljudi su nam izasli u susret i dali vrhunski HW na probu, mi smo to testirali i postovali rezultate, ne vidim sta je problem u tome???
NIKO od nas nije napisao da je ta memorija bestbuy niti ulazimo u pricu tog tipa jer nas to ne interesuje. Svako treba da pogleda testove, pogleda u svoj dzep, definise sta mu treba i donese odluku.

A ja i dalje cekam odgovor na moje pitanje kazi ljudima da li je ova i ova mem sa mikron cipovima ili nije?

Ništa nije problem izvini, ako se osećaš kako se osećas to je tvoj problem uživaj bre, mislim imao sam i ja zahteva sve sam ih ispunio, tražim samo mišljenje stručnjaka :d , a stručnjak odbija da odgovori.
Ni jedan nije mikron, tad sam mislio da jeste jer nisam imao 400+eura da ga kupim ,ali kad je pala kinta kupio sam i podelio iskustva sa drugima ;)
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=109702&highlight=kingston+1066MHz
I hvala na odgovorima ili ti "neodgovorima" $$$

Poslednja izmena:
@Space
Ne mora da znaci da ce fabricki nasvirana memorija sa zategnutim latencijama, koja po difoltu zahteva povisenu voltazu, uopste raditi. Recimo onaj Kingstone HyperX iz nekog skorijeg Digital!-a. Bio je deklarisan na 1200 pa nisu dosegli ni deklaraciju :)

Pa memorija kad ne radi na deklarisanim vrednostima ona se vraća u radnju u kojoj je kupljena, to sto je neko u Digitalu napisao da je tako, stvarno mislis da je tako, probao sam je i radi sa Quadom da si mi živ i zdrav na default vrednostima ;) ( a poznato je da se sa quadom mem losije ocuje). Šteta što je nema u pakomu više na V.P lageru pa da podelim iskustva sa drugarima, ali biće i to uskoro sa G.Skill-om i Geil-om ;)

Poslednja izmena:
@dOminatOr
G.Skill i to HZ :) Jako dobra cena, odlicna memorija :wave:
Uz to i izgleda vrhunski.

@dOminatOr
G.Skill i to HZ :) Jako dobra cena, odlicna memorija :wave:
Uz to i izgleda vrhunski.
tako i ja bas mislim
evo da stavim jos dva moja favorita
http://geizhals.at/deutschland/a230789.html
http://geizhals.at/deutschland/a253942.html
mislimda i ovo isto tako dobro
mozda ima jos koja da se nadje ali ovaj gskill mi zapade
a sto se tice ovog OCZ-a mislim da za te pare kojon kosta daje preformanse ali ostaje kusura za precejenost
cenim da bi je ovaj gskill oduvao a kosta mnogo manje

tako i ja bas mislim
evo da stavim jos dva moja favorita
http://geizhals.at/deutschland/a230789.html
http://geizhals.at/deutschland/a253942.html
mislimda i ovo isto tako dobro
mozda ima jos koja da se nadje ali ovaj gskill mi zapade
a sto se tice ovog OCZ-a mislim da za te pare kojon kosta daje preformanse ali ostaje kusura za precejenost
cenim da bi je ovaj gskill oduvao a kosta mnogo manje

Ovaj prvi kingston ima 100% Micron D9GKX, a drugi nisam siguran možda D9GMH
E sad...
Evo liste svih modula koji koriste D9GCT čipove, da ne bude da ih samo Geil koristi, toliko o tome.:d

A-Data Vitesta Extreme PC6400 4-4-4-12
Corsair XMS2 XMS5400 PC5300 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Corsair XMS2 DOMINATOR XMS6404 v1,1 PC6400 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Crucial Ballistix PC6400 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
G.Skill Extreme (F2) HZ PC6400 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
GEIL Ultra PC8500 5-5-5-15 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
GEIL Ultra Plus PC6400 3-3-3-8 Micron D9GCT
GEIL Ultra Plus PC8500 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
GEIL Ultra Plus PC9280 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Kingston ValueRam Rév. ? PC4200 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Micron Rév. D4 PC4200 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Rhino Savage N.S.P PC8000 5-4-4-9 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Rhino Savage N.S.P. Rev. 2,0 PC6400 4-4-3-9 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Super Talent Over-Clocked CAS 4 PC6400 4-4-3-8 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Super Talent Over-Clocked CAS 4 PC6400 4-4-4-8 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Team Group Xtreem PC4200 3-3-3-x Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E

Ima toga još i moguće je da sam neki brend propustio, tako da pojedina pametovanja oko toga kako samo Geil koristi D9GCT čipove ostaviću onima koji su bolje informisani :d

Poslednja izmena:
Ništa nije problem izvini, ako se osećaš kako se osećas to je tvoj problem uživaj bre, mislim imao sam i ja zahteva sve sam ih ispunio, tražim samo mišljenje stručnjaka :d , a stručnjak odbija da odgovori.
Ni jedan nije mikron, tad sam mislio da jeste jer nisam imao 400+eura da ga kupim ,ali kad je pala kinta kupio sam i podelio iskustva sa drugima ;)
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=109702&highlight=kingston+1066MHz
I hvala na odgovorima ili ti "neodgovorima" $$$

Nije nikakv problem, ne odgovaram ja ovde tebi nego ljudima koji citaju forum i iz tvoje konstatacije mogu da pomisle da smo placeni da reklamiramo neki los komad hw-a a to nije tacno.

Ti moduli imaju D9GKX ili D9GCT čipove toliko o tome da ih samo Geil koristi :d
Inače to su odlični moduli, nešto slično tome stiže mi do srede :) ;)
Ako procitas ponovo sta sam napisao videces da nisam rekao da ih iskljucivo geil koristi ;) . A sta ide na 8500 HZ cl4?

Nije nikakv problem, ne odgovaram ja ovde tebi nego ljudima koji citaju forum i iz tvoje konstatacije mogu da pomisle da smo placeni da reklamiramo neki los komad hw-a a to nije tacno.

Ako procitas ponovo sta sam napisao videces da nisam rekao da ih iskljucivo geil koristi ;) . A sta ide na 8500 HZ cl4?

Ma opušteo, ja sam samo hteo da razmenimo mišljenja, samo ne znam što se trudiš da mi postuješ, ako ne misliš da mi odgovriš.:trust:
8500 HZ cl4 koristi isključivo D9GKX i oznaka čipa mu je MT47H64M8B6-25E

A-Data Vitesta Extreme PC6400 4-4-4-12
Corsair XMS2 XMS5400 PC5300 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Corsair XMS2 DOMINATOR XMS6404 v1,1 PC6400 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Crucial Ballistix PC6400 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
G.Skill Extreme (F2) HZ PC6400 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
GEIL Ultra Plus PC6400 3-3-3-8 Micron D9GCT
Kingston ValueRam Rév. ? PC4200 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Micron Rév. D4 PC4200 4-4-4-12 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Rhino Savage N.S.P. Rev. 2,0 PC6400 4-4-3-9 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Super Talent Over-Clocked CAS 4 PC6400 4-4-3-8 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Super Talent Over-Clocked CAS 4 PC6400 4-4-4-8 Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Team Group Xtreem PC4200 3-3-3-x Micron D9GCT MT47H64M8B6-37E
Da prebrojimo?
Posto pricamo o top medelima izbaci iz ove liste 6400 cl4 i slabije sertifikovane module jer tu specifikaciju tera i pcs, infineon i ostali ;) , tj ta specifikacija nije uopste relevantna za odredjivanje kvaliteta samih cipova.
Kada to izbacimo iz price ostaje:
Za geil smo rekli to je ok, a Rhino koristi, gle cuda i GMH za ove mem koje si naveo, ali to im nisu najjace setrifikovani moduli :eyebrows: .
Najjace sertifikovani moduli su im: PC2-8000F4M Savage H.X.E. 4.0-4-4-9 @ 2.2 ~ 2.45V koji gle cuda koriste Micron D9GMH (B6-3) Handpicked i Micron D9GKX (B6-25E) Handpicked.
Zakljucak se sam namece :eyebrows: .
Da ne bude zabune daleko od toga da je Geil krs od mem, u pitanju su sigurno handpicked GCT cipovi i sigurno ce terati specifikaciju ali nisu bolji od GKX-a.

Da prebrojimo?
Posto pricamo o top medelima izbaci iz ove liste 6400 cl4 i slabije sertifikovane module jer tu specifikaciju tera i pcs, infineon i ostali ;) , tj ta specifikacija nije uopste relevantna za odredjivanje kvaliteta samih cipova.
Kada to izbacimo iz price ostaje:
Za geil smo rekli to je ok, a Rhino koristi, gle cuda i GMH za ove mem koje si naveo, ali to im nisu najjace setrifikovani moduli :eyebrows: .
Najjace sertifikovani moduli su im: PC2-8000F4M Savage H.X.E. 4.0-4-4-9 @ 2.2 ~ 2.45V koji gle cuda koriste Micron D9GMH (B6-3) Handpicked i Micron D9GKX (B6-25E) Handpicked.
Zakljucak se sam namece :eyebrows: .
Da ne bude zabune daleko od toga da je Geil krs od mem, u pitanju su sigurno handpicked GCT cipovi i sigurno ce terati specifikaciju ali nisu bolji od GKX-a.

Nisam ni sumljao da ćeš da obrćes i okrećes, nego sta bi što mi nisi odogovorio na pitanja, ona tri pitanja, može i na pm, ako ne možes ovde. ;)

Poslednja izmena:
Ma opušteo, ja sam samo hteo da razmenimo mišljenja, samo ne znam što se trudiš da mi postuješ, ako ne misliš da mi odgovriš.:trust:

Naravno, NHF i ja sam uvek za razmenu misljenja ;) .
Odgovore sam ti vec dao ali ti ne zelis da ih prihvatis, to je tvoj problem.

Znaci 8000 HZ C4 koristi GCT(samo neki) a 8500 HZ C4 koristi GKX i iz toga zakljucujemo da je GCT ponegde bolji od GKX?

Ne vredi, sta sam to okrenuo? Citiraj mi molim te.

aj odgovori citiran sebe
3. Šta bi ti preporučio nekome ko ima vistu i C2D ili Quad, i planira da uzmeme mem koja je baš, baš brza, a mora da je uzme kod nas? Šta bi mu preporučio 4 X 1Gb Geila (plus da ostane za 3-4 gajbe piva ) ili 2 X 1Gb ovoga OCZ-a(a ograničen je sa 300eura, i hoće sve da spiska na memoriju) aaa?
na sva tri molim te

aj odgovori citiran sebe
na sva tri molim te

1. i 3. Pitanje je isto. Opet ponavljam zavisi sta kome treba. UVEK bi pre nekome preporucio vise mem za iste pare, ne znam sta ti tu nije jasno, ludost je reci drugacije. Ova ocz memorija je namenjena iskljucivo entuzijastama i kao sto i sam mozes da vidis nekoliko njih je vec testiralo, a geila nisam video da je neko testirao. Druga stvar sta mislis koliko vrede ovi hladnjaci na ocz memoriji, tj koliko bi trebalo da povecaju cenu iste, recicu samo da su hladni kao led i na 2.6v. Pogledaj cenu te mem na linku u germaniji koji si dao pa ces videti da je ta mem kod nas skuplja otprilike koliko i sve druge komponente. Opet ponavljam memorija sigurno nije bestbuy i namenjena je entuzijastima.
2. Ne razumem ovo pitanje? Ko je rekao da je ova mem bolja ili gora od geila???? Da bi odgovorio na ovo pitanje morao bih da probam obe memorije. Vec sam ti rekao kad ti vec stigne Geil na test poteraj ih na 965 ploci i okaci rezove ovde i onda cemo zajedno da zakljucimo koja ide vise.

Zadovoljan?

1. i 3. Pitanje je isto. Opet ponavljam zavisi sta kome treba. UVEK bi pre nekome preporucio vise mem za iste pare, ne znam sta ti tu nije jasno, ludost je reci drugacije. Ova ocz memorija je namenjena iskljucivo entuzijastama i kao sto i sam mozes da vidis nekoliko njih je vec testiralo, a geila nisam video da je neko testirao. Druga stvar sta mislis koliko vrede ovi hladnjaci na ocz memoriji, tj koliko bi trebalo da povecaju cenu iste, recicu samo da su hladni kao led i na 2.6v. Pogledaj cenu te mem na linku u germaniji koji si dao pa ces videti da je ta mem kod nas skuplja otprilike koliko i sve druge komponente. Opet ponavljam memorija sigurno nije bestbuy i namenjena je entuzijastima.
2. Ne razumem ovo pitanje? Ko je rekao da je ova mem bolja ili gora od geila???? Da bi odgovorio na ovo pitanje morao bih da probam obe memorije. Vec sam ti rekao kad ti vec stigne Geil na test poteraj ih na 965 ploci i okaci rezove ovde i onda cemo zajedno da zakljucimo koja ide vise.

Zadovoljan?

Znači Geil nije za entuzijaste ?
El se više isplati G.Skill Extreme (F2) HK PC8500 5-5-5-15
http://geizhals.at/deutschland/a254635.html
ili pomenuti ocz koji je skoro za 100eura jeftinij ili ti 1/3 jeftini preko grane
http://geizhals.at/deutschland/a251633.html
I sta mislis koja je bolja za oc ?
p.S
1 i 3 nije isto ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno