Šta je novo?

OCZ 500W StealthXStream Power Supply vs LC7560???

Monah 0007

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
620
Video sam da su OCZ napajanja bas dobra,ali me zanima sta je bolje kada sa jedne strane stoji jedno dobro napajanje sa 500W i nekim zastitama kao sto je OCZ,a sa druge strane LC Power Taurus 560W koje nije lose i nema te zastite(ili bar ne pise???)Razlika u ceni je 250 din.Masina je iz potpisa...Sadasnje napajanje Frontier 400W koristim da malo zagrejem stan kad je masina pod punim opterecenjem,pa je doslo vreme da ga menjam....:wave:

Ja kao vlasnik OCZ SXS 500W napajanja mogu samo da kazem reci hvale :D. Masinu iz potpisa gura bez problema (+ 2 x HD4850 dok sam imao jedno vreme ). Za buku ne brini, sxs je takoreci necujan :D. Mozda jedina mana je sto ima samo 2 molexa.... Mislim da neces pogresiti bilo koje da odaberes :D.

I ja mislim da su oba napajanja sasvim solidna,ali.......I nije mi jasno u cemu je razlika izmedju LC taurus 560 i LC greenpower 550,kao i ove zastite kod OCZa a LC ih nema......Uhhhhhhhh!!! :) Hvala u svakom slucaju na komentaru za OCZ!

Ocz 500W sxs ima >82% efikasnost, LC Power Taurus 560W nekih 77-78% (na LC sajtu stoji 79%) ako izracunas otprilike ti je ista realna snaga koju dobijes. 500W Sxs je malo sigurniji zastitice ostatak kompa u slucaju da se nesto desi, dok ne znam kakvu zastitu ima taj LC. Moje krace iskustvo sa LC power psu je da je pristojno napajanje i vredi datog novca,ali ipak nije clan +80 kluba (pokusavam da budem objektivan iako uvozim Ocz):),a sa ocz 500w psu da je prilicno stabilno i tiho jedino ne bi bilo lose da ima jos 1-2 molexa vise. Cene su slicne pa izaberi (ja licno volim da manje pise na etiketi a da ima vecu efikasnost i stabilne napone)

Ocz 500W sxs ima >82% efikasnost, LC Power Taurus 560W nekih 77-78% (na LC sajtu stoji 79%) ako izracunas otprilike ti je ista realna snaga koju dobijes. 500W Sxs je malo sigurniji zastitice ostatak kompa u slucaju da se nesto desi, dok ne znam kakvu zastitu ima taj LC. Moje krace iskustvo sa LC power psu je da je pristojno napajanje i vredi datog novca,ali ipak nije clan +80 kluba (pokusavam da budem objektivan iako uvozim Ocz):),a sa ocz 500w psu da je prilicno stabilno i tiho jedino ne bi bilo lose da ima jos 1-2 molexa vise. Cene su slicne pa izaberi (ja licno volim da manje pise na etiketi a da ima vecu efikasnost i stabilne napone)

efikasnost nema veze sa izlaznom snagom koju daju ako si racunao % od 500W odnosno 560W, pa ti deluju podjenako jaka.

Ja sam trazio i nigde nama OCZ 500W S&S,a nisam ni LC7560 nasao tako da sam uzeo LC6600 GP v2.3....Iskreno mislim da nisam pogresio....:wave:

Model sto si uzeo LC6600 GP v2.3 je sigurno bolji od LC7560. Imam ga neko vreme i za sada je sasvim ok. Videcemo za koju godinicu...cheerscheers

Nazad
Vrh Dno