Šta je novo?

Ocenite moj blog

Vrlo dobar - odličan : 4+ .

Ozbiljno: članci su zabavni - samo vodi računa o greškama u kucanju.

I o stilu. U tekstu o registratoru sunčeve svetlosti se u prvih pet rečenice šest puta ponavlja reč "uređaj".

Overall look: 4/5.

Ovo je blog jednog mog drugara, pa uporedi. http://www.eniax.net
Svidja mi se tvoj dizajn i sadrzaj, ali mislim da mi je bezveze to sto si ubacio AdSense, ali ok svako mora da zaradi.

Ovo je blog jednog mog drugara, pa uporedi. http://www.eniax.net
Svidja mi se tvoj dizajn i sadrzaj, ali mislim da mi je bezveze to sto si ubacio AdSense, ali ok svako mora da zaradi.

AdSense je morao biti ubacen. Od njega ocekujem da na godisnjem nivou bar platim taj hosting i zakup domena. Ne treba mi nista vise od njega (hmmm...lazem, ali bar nek ispuni ovo osnovno).
Inace blog tvog ortaka je vrh.

Saren header, ostatak blog ko blog.
Ne ocekuj neku zaradu u startu, doduse, prvu godinu ces sigurno zavrsiti u plusu.

AdSense je morao biti ubacen. Od njega ocekujem da na godisnjem nivou bar platim taj hosting i zakup domena. Ne treba mi nista vise od njega (hmmm...lazem, ali bar nek ispuni ovo osnovno).
Inace blog tvog ortaka je vrh.

simpaticno ali sareno, mislim da bi zaradio lepe pare, to jest vece od potreba hostinga moras ispostovati odredjena nepisana pravila tj pisana a sto si mogo procitati i u google uputstvu za adsense ili po ebook koje si nasao na netu a sve vezano za optimizaciju za adsense reklame

znaci pozicija adsensa za sajt tj blog u tvom slucaju bi trebolo da bude u par boja a adsense integrisan kao sastavni deo teksta bloga tj skoro neprimetan, dalje trebalo bi da integrises youtube filmitje (multimedija) tj embedujes na blog vezane za te gadgete o cemu pises, dalje pristavis tj indeksiras tvoj blog koji je na srpskom na svim mogucim pretrazivacima na koje naletis (website submiter, blogger submiter..., moras ispostovati odredjene rubrike za strano narecje i ostalo) a sve u cilju nabacivanja traffikinga na sajt tj nabacivanja citalaca bloga i ostalih sitnih stvarcica

sjajna stvar je i rss sa vestima iz ove tvoje oblasti ako mozes da ga pristavis za korisnike sajta kako bi se vracali nanovo i nanovo i citali o novitetima i jos par stvarcica koje mos odraditi za 45min dnevno u proseku kad se izvestis

ako te ne mrzi, mos da vidis kako izgleda domaci sajt od 1 mog garija iz ns koji mu donosi trocifrenu a mozda sad i cetvorocifrenu $ cifru svakog meseca od google reklamica (chek, a prima ga intesa banka - ima o tome tamo na blogu)) personalmag.co.yu i personalmag.co.yu/blog

puuu sad sam pretero ali eto ako mos da pomogne i srecno sa adsense code :wave:

Super je, gotivan ti je kolorit a i vidim da imas dosta gedzeta za ipod, nastavi tako, nadam se da ces cesto updejtovati i da neces "zaspati" posle nekog vremena ...

Vrh Dno