Šta je novo?

Oce Neko,pranje!???

Učlanjen(a)
02.09.2002
Poena
604
Ajde ako neko oce da ga oderem FX nek se javi i ode na IP adressu
212.124.182.5:27015,a usput mu treba CS 1.4 i HL 1109

?!

?

hl 1.1.0.9 i cs .1.4,pa onda je taj server zapushten bash
jel znash da su 1.5 verizja i hl patch 1.1.1.0 odavno izashli

!

Najace da je zaostao!Ti si na ruru pa ti je tako!I znam da su izasli 1.5 i sad ce 1.6!
I ovaj nema sansi da je zaostao,zato sto ima:
Admin Mod
StatsMe
HL Guard
Chicken Mod
i jos na 100 pluginova
....jel ti sad zaostao?

Devetar Cokulic je napisao(la):
Ajde ako neko oce da ga oderem FX nek se javi i ode na IP adressu
212.124.182.5:27015,a usput mu treba CS 1.4 i HL 1109

?!

Zasto mislis da ti je ponuda privlacna? Bolje bi bilo da si pitao hoce li neko tebe da opere. :p Mozda bi se ko i primio.

Re: Re: Oce Neko,pranje!???

luka.l je napisao(la):
Zasto mislis da ti je ponuda privlacna? Bolje bi bilo da si pitao hoce li neko tebe da opere. :p Mozda bi se ko i primio.

Pa ajde kad si toliko pametan da ti izrokam nekoliko HS

Alo, bre devetare. KOliko puta treba da ti kazem da se smiris malo. Nije ovo RUR(sory high :)) ili Exxtreme(sory VGA) ili jos najgore Gamer forum(radi li taj jos uvek? :D). Mnogo ititiras korisnike. Smiri se malo, molim te, jer necu moci slececi put da sprecim tvoje uklanjanje.

Hmmm...s vremena na vreme ovde uleti neki tako i počne da lupa ili traži slike/avatare/smajlije...aj lepo na RUR.
Sledeći post devetara cokulića-Šta je bolje M4 ili kalaš?? :)

Ne verujem da ce taj uspeti opet da postuje pod ovim nick-om [:)]

igor2 je napisao(la):
Sledeći post devetara cokulića-Šta je bolje M4 ili kalaš?? :)
Ma ne kupuje on to, samo ump i ostale dečije igračke... :)

MAD_MUzzY je napisao(la):
Alo, bre devetare. KOliko puta treba da ti kazem da se smiris malo. Nije ovo RUR(sory high :)) ili Exxtreme(sory VGA) ili jos najgore Gamer forum(radi li taj jos uvek? :D). Mnogo ititiras korisnike. Smiri se malo, molim te, jer necu moci slececi put da sprecim tvoje uklanjanje.
ma ne morash ti meni da se izvinjavash zbog rura,nije to moj sajt
mozesh ti da imash od zashtite i mapa shta ocesh,ali svi ljudi uglavnom imaju cs1.5 i hl1110

izvini,ako ti nije problem,a jel bi mogao da mi objasnish shta treba da znachi nije tio ovo exx3d forum?

poshto,chesto postujem na gameportalu,koji jeste malo prso zadnjih meseci,ali ne kapiram zashto jedan moderator bench foruma ima potrebu da kritikuje exx3d forum,i shta to fali ljudima koji postuju tamo [na primer,ja]?

poshto ja stvarno ne primecujem shta je to posebno kod bench foruma

Pa ono bench je forum gde stvarno dobiješ pomoć kada ti treba. Nema flooda i beskorisnih postova. Uostalom, nakon skoro 2 godine i dalje ga posećujem svaki dan. Kada imam nedoumice oko hardvera/softvera odem na bench. Dakle, prosto najbolji forum kod nas. Još je jedino RUR forum živahan (i previše), dok su ostali mrtvi.

videh thread i taman se obradovao jer mi je crkla vesh mashina, pa rek'o, dobicu dzabe pranje gatja...:p :p
al aj sad, StatsMe i Admin modovi rade normalno i u 1.5 verziji...

P.S. aj na brisanje thread-a...
P.P.S. damager-u, imas dobar CS server na akademskoj mrezi:
147.91.202.11:27015

Venom je napisao(la):
izvini,ako ti nije problem,a jel bi mogao da mi objasnish shta treba da znachi nije tio ovo exx3d forum?

poshto,chesto postujem na gameportalu,koji jeste malo prso zadnjih meseci,ali ne kapiram zashto jedan moderator bench foruma ima potrebu da kritikuje exx3d forum,i shta to fali ljudima koji postuju tamo [na primer,ja]?

poshto ja stvarno ne primecujem shta je to posebno kod bench foruma

Exxtreme je imao veoma naporan forum pun nekih bespotrebnih svadja i gluposti. Zato sam prestao da ga posecujem... verovatno se stanje malo primrilo, ali opet. Rur sam pomenuo jer ima off-topic deo gde se tacno vidi kakvi likovi dolaze tamo (ne kazem svi, ima stvarno dosta pozitivnih ljudi, ali je to pretezno klinacki forum...)

>pun svadja i gluposti

ja ovo nisam video u zadnjih godinu dana

btw ne branim ja gameportal,nije moj,tako da ne morash da se nadjesh uvredjenim i slichno...

Posecivao sam veliki broj foruma svojevremeno, a sada samo jedan (koji li je to? :D ). Zasto? Zato sto su drugi forumi puni likova punih sebe, zeljnih svadje - kao sto neko rece klinacki forumi. Medju njih, nazalost, spadaju i KlanRur i Exx3d. Nije da imam nesto protiv tih sajtova, naprotiv mislim da ljudi koji rade na njima zele samo da doprinesu stvaranju YU Web-a i na to me im svaka cast. Ali, forumi im nisu za pohvalu.
Za razliku od njih, ovaj forum je jedini ciji naziv zaista oslikava stanje onako kako jeste. Ovaj forum je za razliku od drugih pravi online community, gde se ljudi medjusobno pomazu, diskutuju, ali i postuju.

Stalin je napisao(la):
Posecivao sam veliki broj foruma svojevremeno, a sada samo jedan (koji li je to? :D ). Zasto? Zato sto su drugi forumi puni likova punih sebe, zeljnih svadje - kao sto neko rece klinacki forumi. Medju njih, nazalost, spadaju i KlanRur i Exx3d. Nije da imam nesto protiv tih sajtova, naprotiv mislim da ljudi koji rade na njima zele samo da doprinesu stvaranju YU Web-a i na to me im svaka cast. Ali, forumi im nisu za pohvalu.
Za razliku od njih, ovaj forum je jedini ciji naziv zaista oslikava stanje onako kako jeste. Ovaj forum je za razliku od drugih pravi online community, gde se ljudi medjusobno pomazu, diskutuju, ali i postuju.

Ma na vecini ostalih foruma skupljaju se likovi kao sto rece puni sebe i svi su u nekom "fazonu". Klasican primer je game portal i sl. Ovo je jedini forum na kome postoji nesto sto se zove pristojnost i u krajnjem slucaju solidarnost.

Ne zaboravimo jos jedan forum koji mi se cini pristojan i ozbiljan, mada ga nisam previse posecivao, pa mozda prvi utisak vara, a to je elitesecurity na http://www.elitesecurity.org/ ...

Alo momci, a www.webparlament.co.yu ???
Ceo sajt je evolucija foruma :)
:wave;

P.S.
Nastao kao posledica ukidanja off topic sobe na ovom forumu :)

Cekaj sta je bilo sad?!!!
Samo sam mu rekao "ajde da ti izrokam nekoliko HeadShotova"!!!!!!!I STA je sad tu cudno!?Ti nikad nisi cuo da se tako kaze u zargonu CS?Bozeee.....hrkk

G*S*X je napisao(la):
Samo sam mu rekao "ajde da ti izrokam nekoliko HeadShotova"!!!!!!!I STA je sad tu cudno!?Ti nikad nisi cuo da se tako kaze u zargonu CS?Bozeee.....hrkk
'Ajde da ti prevedem otprilike to sto je Muzzy rekao (posto izgleda da je potrebno - Muzzy, sorry sto se mesam...): problem je u tome sto ovaj forum ne posecuju i na njemu ne ucestvuje glupavi klinci kojima je CS ispunjava zivot i koji poznaju i upotrebljavaju neki CS zargon cak i ako tako nesto postoji i ako ga znaju.

Svakako da je vecina ljudi ovde igrala ili igra (ponekad) i CS, ali su ljudi ovde malo ozbiljniji i inteligentniji i ovde se o CS-u diskutuje ozbiljno, vise sa osvrtom na tehniku i hardver - u smislu recimo: kako povecati fps u CS-u ? kakve su texture sa ovom ili onom karticom ? koje su verzije, mape bolje, akltuelne itd ? problemi oko instalacije ? nacin rada na pojedinom OS-u ? resavanje i kolicina lag-a u multiplayeru ? itd itd, mogao bi ovako do sutra...

A ako ces da pricas o "rokanju" - e onda ti je lepo receno da odes da to radis na nekom gaming forumu.

As simple as that.

PJ je napisao(la):
Alo momci, a www.webparlament.co.yu ???
Ceo sajt je evolucija foruma :)
:wave;

P.S.
Nastao kao posledica ukidanja off topic sobe na ovom forumu :)
Naravno i webparlament ! (Mada i u politici ima "usijanih" glava koje dodju samo da agituju i truju, umesto da ozbiljno analiziraju i diskutuju)

Kada sam spomenuo elitesecurity mislio sam na jos jedan kompjutersko/tehnicki forum na kome vlada pristojna atmosfera, a u vezi lukine prethodne primedbe o pristojnosti...

G*S*X je napisao(la):

Definitivno si odlepio. Moderatori, nakupujte se perika. :D Pa trebalo bi te sad banovati samo zbog ovakve signature. Daj bre, covece. Koji ti je? Sto si toliko ogorcen. Pa ako si toliko nervozan, onda STVARNO nemoj vise da dolazis ovde.

niko da ne dira ovog GSXa (mislim na moderatore:D)...chekam josh par prosera i ja ga banujem, jel jasno ? :D

driver je napisao(la):
niko da ne dira ovog GSXa (mislim na moderatore:D)...chekam josh par prosera i ja ga banujem, jel jasno ? :D

Ma moze bre, sve za velikog baju :D

Devetaru javi se na PM ako oces 1 vs 1 sa mnom da te malo preslisam :)

driver je napisao(la):

Tebi izgleda neide cs....Oces mozda NFS....tu sam jos jaci......nemoj da se plasis....

Born2Kill je napisao(la):
Devetaru javi se na PM ako oces 1 vs 1 sa mnom da te malo preslisam :)

Alo !!!Pun ti mail box...ne mogu da ti posaljem pismo!!!!!

vga nije vishe na exx vec je nick4
a high heh nije on tu nist posebno :p

jeste rur ovo rur ono ali vam pomeramo guze u cs :p

Vrh Dno