E ovako, cooler je BOX, PSU je thermal master 420w, ga-ma-770-ds3 plocha i 8800 gts 320 golden sample grafichka. Jako chudne stvari su mi se deshavale prilikom oc-ovanja. najvishe sam ishao do 2.94 ghz, vishe nisam ni probavao. 3d mark 05 uredno prodje i daje nekih 1200 poena vishe od defaulta (shto mi je malo mnogo), memorija je na oko 840mhz, u pitanju su dva geil 1gb ddr2 800 modula. inache malo sam digao voltazhu nemorije a voltazhu cpu-a sam digao na 1.4 ili 1.425 (ne setjam se) sa mnozhiocem 12.5 i mislim da je fsb bio na 230mhz. kao shto rekoh 3dmark 05 prodje bez ikakvih problema a S&M dovodi do plavog ekrana neposredno posle zavrshetka integer testa, malo posle pochetka fpu testa. interesuje me da li neko ima ideju shta je problem? my bet is PSU, mislim da jednostavno ne mozhe da gura ovu grafichku plus oc-ovan procesor. inache deshavao se josh jedan, verovatno nepovezan problem sa ovim gore napisanim ali morao sam da resetujem cmos kad sam spustio mnozhilac na 12. hvala unapred na svakoj ideji/pomotji.