Šta je novo?

Oc E2140

madness99 je napisao(la):
buni me sto ovako prikazuje cpu-z,sta mislite sta moze biti

Ako mislish na mnozilac to je zbog toga shto ti je u BIOS-u ukljuchen EIST
On smanjuje mnozilac sa najveceg na najmanji kad procesor nije opterecen !! Chim ga opteretish iznad 15 % mnozilac se podize na 8.... iskljuchi EIST u BIOS-u i procesor ce ti uvek raditi na 3.04 GHz

I nema potrebe ta postojesh sliku i prirodnoj velichini nego postuj thumbail i svako ko zeli da ti pomogne kliknuce na sliku i videce o chemu se radi.....

:wave:

Poslednja izmena:
Nije njemu do multiplera nego do fsb-a, i meni se to desava ali nisam imao nikako vremena danas-juce, pa cu nadam se ovih dana da resim sve to.
BTW mislim da je do programa a ne do hw-a.
Videcemo.

evo sad je 1sec 2250 1sec 3000 tako stalno varira,kada izvadim jedan modul memorije onda je 3000 stalno.Mada svi programi pokazuju 3000

Nije njemu do multiplera nego do fsb-a, i meni se to desava ali nisam imao nikako vremena danas-juce, pa cu nadam se ovih dana da resim sve to.
BTW mislim da je do programa a ne do hw-a.
Videcemo.

A shta do FSB-a ?? ( poshto ja nevidim shta je problem ) :trust:

Ej moja greska, ja sam skontao da mu fsb nije isti jer ja imam taj trip pa mojom konfom. Sto se tice toga mislim da si upravu al je nekako mnogo brzo to variranje multiplera, zar ne?:trust:

Kakvo brzo variranje multipliera ? Tako i treba da bude.... Negde sam prochitao da se promena vrshi za manje od 1 ms kad se procesor optereti iznad one granice ( chini mi se 15 % opterecenja )

pa da cim upalim orthos odma skoci na 3120 a sada radi stabilno na 1.45 po biosu tj 1.4 u praksi po cpu-z i klok je 390x8 a memorija je na 950 sa 2.2V

Vrh Dno