Šta je novo?

Oc 8800gts G92

noob

Slavan
Učlanjen(a)
09.05.2008
Poena
309
Ovako.
Zelio bih da malo kloknem ovu moju 8800gts za svaki dan. Zanimam me kolike otprilike temperature ne bih trebao preci u full loadu? Mozda nekih 75-80 stepeni, sta mislite?
Evo maloprije probao 721/1802/2002 ( core/shader/mem ) i navrtio fan speed na 75% (prepao se da ne bude nesto :d) i igrao krizu i vrtio 3d mark i zakucao temp 48,5 stepeni maks. :D

Dakle treba mi misljenje do koliko stepeni u full loadu da mi ide karta, oc ce biti za svaki dan.

Imas jedno 100 postova sa tom tematikom pa lupi malo po search!!!

evo nasao sam, tako da moze i da se zatvori tema

PS: Nisam nasao preko searcha, jer ne izbacuje nesto dobro, nego na srecu...

nista aj pozz ljudi

Stavi recimo...760-780/1900-1950/2100 to bi trebalo da bude stabilno, a temp ce biti ok, svima su ok...ako hoces nesto vise dizi malo po malo pa pustis neku igru malo odigras i tako vidis da li je stabilno, ili koristi ATI Tool za scan artifekta mada to i nije toliko pouzdano, tj. nece uvek da pukne..

Pogledaj tamo onu sobu za 3dmark ili slicno pa vidi koliko su drugi uspeli da dovedu karticu pa neka ti to bude neka osnova koliko moze pa ces imati predstavu koliko da drzis za 24/7.

Stavi recimo...760-780/1900-1950/2100 to bi trebalo da bude stabilno, a temp ce biti ok, svima su ok...ako hoces nesto vise dizi malo po malo pa pustis neku igru malo odigras i tako vidis da li je stabilno, ili koristi ATI Tool za scan artifekta mada to i nije toliko pouzdano, tj. nece uvek da pukne..

Pogledaj tamo onu sobu za 3dmark ili slicno pa vidi koliko su drugi uspeli da dovedu karticu pa neka ti to bude neka osnova koliko moze pa ces imati predstavu koliko da drzis za 24/7.

oki ty:wave:

Nazad
Vrh Dno