Šta je novo?

Obrisane slike

Dominator08

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
320
Imam problem, slučajno sam obrisao stotinak od 700 slika, i tražio sam neke programe preko googla i search na ovom forumu, za recovery obrisanih slika,
našao sam neke programe kao što su Art Plus Digital Photo Recovery, REST2514,PhotoOne recovery, ali nijedan program nije uspeo da povrati sve slike, a i vraća mi većinu slika koje imam već na kartici,tj. koje nisu obrisane.
Da li ima neko još neki predlog,osim specijalizovanih firmi koje naplaćuju 50Eura ?

GetDataBack for FAT32. Ako ti to ne pomogne, ništa neće

Svi ti programi će da ti završe posao, a topla preporuka za GetDataBack for FAT.

Fora je što kartica mora da se prečešljava iz card readera, ne preko aparata, tako da je verovatno u tome problem. Samo čekiraj opciju Lost Files u GDB for FAT i vraćaš sigurno sve slike, ako ništa posle toga nisi slikao.

Hvala ljudi na informacijama,
skinuo sam GetDataBack for FAT i odabrao opciju na početku Deleted files
Samo čekiraj opciju Lost Files u GDB for FAT i vraćaš sigurno sve slike, ako ništa posle toga nisi slikao.
(pretpostavljam da si na to mislio?)

i našao je fajlove koji su obrisani, svi su tu, imaju težinu (size) kao i slike koje nisu obrisane,svi ostali podaci su ti (datum slikanja, datum pristupa itd..), kopirao sam te pronađene slike u jedan direktorijum ali ne mogu da ih otvorim (no preview avaliable) :( Jel to znači da nema pomoći?

I samo još da napomenem da sam to radio preko čitača kartice koji imam u lap topu, video sam tu napomenu,
a ništa preko kartice nije snimano, čim su slike obrisane, samo sam pokušavao da povratim slike!

probaj drugi softwer
ja koristim recovery studio

GetDataBack for FAT32. Ako ti to ne pomogne, ništa neće

Meni je ovaj program pomogao kad mi se SD kartica iz foto aparata na kojoj su bile slike zapucala u chitachu poshto sam hteo da prekopiram veliki file. Iznerviran ischupam chitach kartice na zivo ( shto uvek radim kad je kartica u IDLE i nikad nije bilo problema ) i sad naravno je pochelo kopiranje i kad sam ischupao karticu i ponovo ubacio explorer mi je ispasao da kartica nije formatiran i pitanje dali zelim da je formatiram. GDB mi je pomogao da izvuchem sve slike.

E sad imam drugi problem: drugar mi je doneo SD karticu iz fotoaparata na kojoj su bile slike sa mora i posle na zurci je neko pijan ko se nerazume formatirao karticu. Problem je shto je posle toga slikano nekih 7 ili 8 slika. E sad ja kad sam ubacio karticu u chitach i prebacio na PC ovih 7 ili 8 slika shto je slikano posle formata i obrisao ih sa kartice. Sad kad sam hteo preko GDB da vidim shta ima na kartici nije mi nashlo nishta !! Chak ni slike koje sam prethodno obrisao ! Probao sam sve one 4 ponudjene opcije ( formated / don't know ( use default settings ) deleted i ono chetvrto ) Gde je problem i shto nenalazi nijednu sliku ??? Ajde razumem da je radjen LowLevelFormat ali nije nego je obichan...

Samo čekiraj opciju Lost Files u GDB for FAT i vraćaš sigurno sve slike, ako ništa posle toga nisi slikao.

Nisam siguran da mi je ovo chekirano a sad sam na poslu pa nemogu da proverim, jel to uzrok mojih problema ??

Poslednja izmena:
Gledao sam ja da li ima negde opcija koju sam možda promašio,
napisao sam već gore, izgleda da je čovek mislio na ono Deleted files u prvom koraku

Vrh Dno