Šta je novo?

Obrachun kod O.K. Bencha

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

-Marko-

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
350
Opet se vracam na temu flamera i slichnih njima jer iako je to mnogo puta prezvakano ovo je nesto sa chime se ja jos nisam susreo na benchu.

Ima ovde mnogo toga da se vidi kada pricamo o nekulturi,spam-u,flame-u,pravopisu i slicnim stvarima.Medjutim ovo je meni postalo vise nego simpaticno..

Pre oko sat vremena odredjeni user(newcomer) koji je poslednji dan spamovao na veliko i uvredio par korisnika u temi koja je skoro zatvorena nasao se pametan da posto nije stigao da odgovori u temi da mi na PM posalje par poruka.

Da ne bih kompromitovao instituciju PM-a necu iznositi detalje ali ovo je mi je jako simpatichno.Naime,nasao se on pametan da me pozove da se nadjemo da on meni nesto objasni uz par jako simpatichnih komentara.Sladak mali pa necu reagovati previse i nisam ovde da bih zakazivao tuche ali mene zanima u kompravcu ide BENCH i kada ce i da li ce doci do nekog filtriranja sadrzaja kao i usera.Da li postoji mogucnost da se uvede samo uclanjivanje preko adresa koje nisu live mail kao i da se omoguci search funkicija gostima a da se isfiltriraju korisnici koji mogu da postuju.Banujes ga jednom i mozda ces jos jednom ali ga nece vise biti.Ovo vec postaje lice bencha i jako mi je zao zbog toga i ne zelim da vidim da se ovakve stvari desavaju da ne bude situacija cekaj me kod Bench house-a u 12...

Pozdrav

To se uvek dešava. Zajednice koje dobijaju na popularnosti, skoro po pravilu, gube na kvalitetu.

Poslednja izmena:
Ma ne uzbudjujem se zbog "nesretnika" nego zbog bencha.Znam da moderatori rade tezak posao i nije lako sve ocistiti i ne mogu sve da postignu ali vise gledam u pravcu filtracije usera..Ignore lista samo raste(i nije resenje) a nazalost i broj dokonih spamera kao i ljudi koji vide u benchu priliku za neku korist(da li jure 100 postova ili sta god).

Poz

Kace vise nas narod da raskrsti s' taki vandalizmi...

ponavlja se na zalost "shabanijat" :d
92' For(n)ever :smash:

Sto se uzbudjujete oko takvih stvari, ignorisite takve ljude - lakse je mnogo.
Odavno je ovaj forum zreo za uclanjivanje samo preko invitation-a.

Poslednja izmena:
Odavno je ovaj forum zreo za uclanjivanje samo preko invitation-a.

Ovo je neshto najpametnije shto sam chuo na benchu u zadnje vreme, Mipko svaka ti se dala za ovo. :)
Zaista sjajna ideja. :smash:

Pa ideja jeste sjajna samo je pitanje da li to odgovara vlasni/ku/cima benhca, da pravi zatvoren forum, cisto sumnjam da im je to u interesu, a interes je posecenost i samo posecenost kako foruma tako i web stranica !

Ali svako moze da posecuje forum i da gleda i cita sta ga interesuje, ne mora da bude clan zbog toga. :)

Samo prijavljujte postove i nece biti frke. Zacudili bi ste se kada bi znali sa kolikom efikasnoscu uklanjamo takve likove sa foruma :)

Evo recimo mene nikako da uklonite :p

Sto se tice invitationa, on bi omogucio da postanes clan i da mozes da se logujes, naravno svaki member moze da zasluzi odredjeni broj invitationa. Znaci svakih 100 postova 1 invitation poen ili kako god, time se motivisemo da diskutujemo, a opet dozvoljavamo onima koji nisu clanovi da citaju forum.

Ali najlakse je ignorisati takve ljude, ili kao sto rece kutija, prijavis ih i cao.

@FantomX - sign of the beast !!! Brzo opali post !

Poslednja izmena:
A ne ne ti si u milosti zbog tog pingvina u avataru :D :D :d

a ja iskljucio prikaze avatara :)

Jao mani se te ideologije nindzo :)
Nego, otisli smo u off. Bottom line - prijavljujte iritantne tipove i ne nervirajte se ;)

Poslednja izmena:
Prijavite ih meni, ko prvi nagura 1k banova dobije od pece letovanje kao nagradu :d...

Za one koji bi mozda shvatili ozbiljo: SALIM SE!

Coola druze moj tema je zatvorena :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno