Posto sam igrao samo oko 11 sati igru zelim da krenem iz pocetka jer mi je glupo da nastavljam posle par meseci prekida. Elem posle svih threadova na razlicitim forumima, ukljucujuci i ovaj, odlucio sam da pre pocetka instaliram sve modove koji ce mi omoguciti bogatije i udobnije igracko iskustvo 😀 Zanimaju me dodatni questovi, oruzja, modeli itd itd.
Citao sam dosta toga cak sam neke i skinuo ali posto ste mi vi najblizi, a i podosta se razumete u igru (aludiram prvenstveno na filipenka jer kako sam primetio on je jedan od najvatrenijih fanova igre), voleo bih da mi vi predlozite neke modove sa kojima bih igrao.
Malo je puno da citam propustenih 70 strana Oblivion threada, iako sam bezuspesno pokusao, jer to bi bilo kao traziti iglu u plastu sena.
Za sada sam skinuo i instalirao:
Oblivion mod manager
Btt mod (za manji font i pregledniji inventar)
Custom race fix
Rens beuty pack full (mystic elves + lot hair models)
Rens elaborate eyes
NAPOMENA: Molim vas da dajete samo isprobane i uspesne MODove i NIKAKO CHEAT MODOVE (koji olaksavaju napredovanje u nivoima itd.)!
Unapred zahvalan :wave:
Citao sam dosta toga cak sam neke i skinuo ali posto ste mi vi najblizi, a i podosta se razumete u igru (aludiram prvenstveno na filipenka jer kako sam primetio on je jedan od najvatrenijih fanova igre), voleo bih da mi vi predlozite neke modove sa kojima bih igrao.
Malo je puno da citam propustenih 70 strana Oblivion threada, iako sam bezuspesno pokusao, jer to bi bilo kao traziti iglu u plastu sena.
Za sada sam skinuo i instalirao:
Oblivion mod manager
Btt mod (za manji font i pregledniji inventar)
Custom race fix
Rens beuty pack full (mystic elves + lot hair models)
Rens elaborate eyes
NAPOMENA: Molim vas da dajete samo isprobane i uspesne MODove i NIKAKO CHEAT MODOVE (koji olaksavaju napredovanje u nivoima itd.)!
Unapred zahvalan :wave: