Šta je novo?

Oblivion startup mods pls help

• Začetnik teme Začetnik teme Adanos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moracu i ja da probam jednom da budem varvarin - "zemljoradnik", dobro ce mi se uklopiti uz onaj mod gde sve poljoprivredne alatke iz igre mogu da se koriste kao oruzje.🙂

Mnogi tupe protiv ove igre, ali modovana ona jednostavno nema premca. Ako bethesda i fallout3 uradi u ovom fazonu, kad izadju modovi za nju igri i sreci nece biti kraja. (iako ce fanovi bivsih nastavaka fallouta verovatno pljuvati po njoj do besvesti)

lol :d
Pa nije zemljoradnički mod,nego si ti vlasnik,koji ulaže u imanje i plaća radnike i čuvare.Tvoje je samo da pokupiš profit jednom nedeljno.

Mislim da je bilo bolje da je Bethesda u startu napravila igru kako treba,sistem levelovanja(najgluplji segment vanile),sistem borbe(više pokreta,borba sa konja,nešto kao što Deadly Reflex mod donosi),opciono treće lice za hardcore RPG-ovce(ima treće lice ali je neupotrebljivo u borbi),odluke i posledice istih,open end questovi...ima Oblivion mana na pretek,ali i pored toga je sjajna igra,a modovana je jedna od najboljih koje sam ikada igrao.
A što se tiče Fallout fanova mislim da je njihov najveći strah upravo da bi mogao da liči na Oblivion 😉 Zato izbegavaj pominjanje te igre da ne bi privukao hate-rske postove istih.Ima Fallout3 svoj topic.

Poslednja izmena:
lol :d
Pa nije zemljoradnički mod,nego si ti vlasnik,koji ulaže u imanje i plaća radnike i čuvare.Tvoje je samo da pokupiš profit jednom nedeljno.

A što se tiče Fallout fanova mislim da je njihov najveći strah upravo da bi mogao da liči na Oblivion 😉 Zato izbegavaj pominjanje te igre da ne bi privukao hate-rske postove istih.Ima Fallout3 svoj topic.

Salio sam se, znam da nema poljoprivrede u tom modu, trebalo je da napisem zemljoposednik.

Istina je da Fallout fanovi imaju svoj thread, ali bolje da proklinju Interplay sto je dozvolio da propadne nego Bethesdu sto pokusava da ozivi fransizu koja je umrla, a bila je jedinstvena i sjajna za igranje.

Istina je da Fallout fanovi imaju svoj thread, ali bolje da proklinju Interplay sto je dozvolio da propadne nego Bethesdu sto pokusava da ozivi fransizu koja je umrla, a bila je jedinstvena i sjajna za igranje.

Iako sam Fallout fan, isto sam i fan Morrowinda, pa i Obliviona i potpuno se slazem sa tobom. Ne mogu da se setim da li je jos neko osin Bethesde uopste bio zainteresovan za Fallout franshizu. Inace Interplay i dalje postoji posto se malo oporavio sa parama koje je dobio od Bethesde i koliko sesescam najavili su Fallout MMORPG, jer su zadrzali prava jedino na MMORPG naslov sa imenom Fallout, pa cak ako to ikada izadje cisto sumnjam da ce izgledati kao F1 i F2.

Nazad
Vrh Dno