Moracu i ja da probam jednom da budem varvarin - "zemljoradnik", dobro ce mi se uklopiti uz onaj mod gde sve poljoprivredne alatke iz igre mogu da se koriste kao oruzje.🙂
Mnogi tupe protiv ove igre, ali modovana ona jednostavno nema premca. Ako bethesda i fallout3 uradi u ovom fazonu, kad izadju modovi za nju igri i sreci nece biti kraja. (iako ce fanovi bivsih nastavaka fallouta verovatno pljuvati po njoj do besvesti)
lol :d
Pa nije zemljoradnički mod,nego si ti vlasnik,koji ulaže u imanje i plaća radnike i čuvare.Tvoje je samo da pokupiš profit jednom nedeljno.
Mislim da je bilo bolje da je Bethesda u startu napravila igru kako treba,sistem levelovanja(najgluplji segment vanile),sistem borbe(više pokreta,borba sa konja,nešto kao što Deadly Reflex mod donosi),opciono treće lice za hardcore RPG-ovce(ima treće lice ali je neupotrebljivo u borbi),odluke i posledice istih,open end questovi...ima Oblivion mana na pretek,ali i pored toga je sjajna igra,a modovana je jedna od najboljih koje sam ikada igrao.
A što se tiče Fallout fanova mislim da je njihov najveći strah upravo da bi mogao da liči na Oblivion 😉 Zato izbegavaj pominjanje te igre da ne bi privukao hate-rske postove istih.Ima Fallout3 svoj topic.
Poslednja izmena: