Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

Jel našao neko WC? :p

Meni je najbolji lik Maiq the liar....legenda

@gorio83
Resi Nocturnal, kao sto starac rece, i miran si!

Jeste li citali, Lusty Argonian Maid? :)

Najjaca dva kvesta - za skeleton key i za onaj mamoyebachki Umbra sword koji ima i SoulTrap... Vishe ne moram da kupujem skupe SoulTrap skrolove niti SoulGemove ;)

Eh, da, da pitam...u kojim gradovima u mages guildovima poducavaju alteration, destruction, conjuration, mysticism ?

byMaX je napisao(la):
Najjaca dva kvesta - za skeleton key i za onaj mamoyebachki Umbra sword koji ima i SoulTrap... Vishe ne moram da kupujem skupe SoulTrap skrolove niti SoulGemove ;)

Ova dva kvesta daju najbolje iteme, ali nikako nisu najbolji. Doduše, quest sa Umbrom ne znam...

Ima nekoliko kvestova koji su stvarno neviđeno maštoviti. Onaj kada uđeš u sliku, ili žurka na koju ideš u ime Sithis-a. Zbog ovakvih kvestova su Morrowind i Oblivion nenadmašni.

naravno :d I obavezno shtivo "Thief of Virtue" ;)

E pošto sam u Dark Brotherhood-u (eliminator, za sada :d ), odem do Vincenta da mi da contract. Ispričam se ja sa njim i vidim mačagalj koji nosi - neku zelenu dvoručnu aždaju... Reko da snimim poziciju, pa da vidim šta će sa tim da mi uradi. Krenem na njega, mlatnem ga jednom (blade expert) i ispadne mu mač. Blokiram njegov napad, mlatnem ga opet i bacim ga u nesvest. Pokupim mač (atack 19+frost damage), lik se budi iz kontuzije i veli mi: "Тi si još tu? Zar nemaš zadatak?" i nikom ništa! Al kod mene mač! Tako sam opametio Darkerske kurve, pedere i licimure :d
Igra je puna ovakvih forica, daj pišite o tome, ne o onome šta se gde nalazi i kako se najlakše prelazi, kvari filing! Koga mrzi da sam provaljuje ne treba da igra!

Poslednja izmena:
byMaX je napisao(la):
Eh, da, da pitam...u kojim gradovima u mages guildovima poducavaju alteration, destruction, conjuration, mysticism ?

Neko je postavio pre dekih dvadesetak strana :d

Poslednja izmena:
Hvala ljudi, Agilni slazem se, nisam se dobro izrazio!

kod koga da kupim kucu u Skingradu?

illidan je napisao(la):
kod koga da kupim kucu u Skingradu?

Shum gro-Yarug u Castle Skingrad County Hall-u.

Help

Počeo sam da igram igru i ništa minije jasno. Može li neko u kratkim crtama da mi objasni o čemu se radi u igri i šta treba da se radi i na koji način. Samo me hapse, ja se opirem, ubijaju mi konje, neće da pričaju samnom ljudi, jedu me neka plivajuća stvorenja, a ja bauljam ko muva bez glave po mapi????

HELP

Worf je napisao(la):
Počeo sam da igram igru i ništa minije jasno. Može li neko u kratkim crtama da mi objasni o čemu se radi u igri i šta treba da se radi i na koji način. Samo me hapse, ja se opirem, ubijaju mi konje, neće da pričaju samnom ljudi, jedu me neka plivajuća stvorenja, a ja bauljam ko muva bez glave po mapi????
Hehe, e ovo je najžešči komentar u svih ovih 50 strana. :)
Pred samu smrt, imperator ti je dao onaj crveni dragulj koji treba da odneseš izvesnoj osobi. Lokacija te osobe ti je jasno obeležena na mapi a imaš i one strelice na kompasu. Pa može li biti jednostavnije?

Koja mapa? Meni se samo pojavljuje radar.
A koliko sam skontao, što moram odmah čoveku da nosim ono što mi je kralj rekao, hoću prvo malo da švrljam ali ne ko muva bez glave,pa sam pitao šta korisno može da se radi van glavnog zadatka i na koji način?

@worf
ne mogu da verujem, Oblivion su pojednostavili do bola... imas cak i tutorial na pocetku gde ti pokazuje kako se blokira, koristi mac, torch, luk i strela, sneak-atak, magija.... sve je pojednostavljeno!!!!
Cak ti kaze i kada izadjes iz kanalizacije, da mozes da ides fast-travel po main-questu, ili do Imperijal City-ja ili gde oces i na koju stranu (od volje ti) da sakupljas quest-ove (tzv. side-quest, ne vezani za main-quest i jako su lepi ;) )
Kada pritisnes TAB ili F4 otvori ti se prozor sa Questovima (i mapom), kliknes na quest koji zelis i pokaze ti se stralica u kom pravcu da ides da bi resio quest.... uz put svrljnes levo/desno....
e sad sto se tice ostalog.... ma kreni od prve stranice ovog thread-a i citaj kako se leveluje, enchantuje oruzije....

Ma koji vam je? Coveka je zbunila sloboda u tom virtuelnom svetu.
@Worf
Udahni duboko, zatvori oci i zamisli da si na srecnom mestu :d
Kad se malo smiris, kreni...samo polako, trebace ti malo vremena da udjes u fazon, ali bice sve ok, ne mozes mnogo da pogresis.

Trebalo bi napraviti odvojeni sticky sa lokacijama magicnih predmeta, mestima gde se nalaze treneri itd. Kompilacija korisnih stvari sa ovog thread-a.

Kod koga se moze trenirati destruction skill?

ehm, ja josh nisam skontao - shta se dobija kupovanjem kuce?
Mislim, chemu ona sluzhi... ?

Sad mi je malo jasnije. Zbunio sam se bio skroz, za oblivion sam prvi put čuo na ovom forumu a odlučio sam da je kupim iz radoznalosti jer mi jestalno izlazilo na vrh kada kliknem na new posts. Inače za sada mi se čini super, iako samo znam da kradem oružja i da ubijam vojnike!

@delacroix:

pa da mozes da privodis cave bre :)

@Worf:

Kreni ponovo igru, nemoj ubijati vojnike.

@Worf ne trebash da ubijash vojnike tj strazhare (zato te non stop 'apse, napadanje choveka je krivichno delo :), mozhesh da ubijash ljude samo u samoodbrani ) nego kreature i bandite koji ti povremeno prave sachekushe u shumama :)

@GX-X da privodim cave ??? :)

Poslednja izmena:
Kuca sluzi valjda da bi ostavljao stvari koje ne mozes da nosis, a ne trebaju ti, jer ovako nestaju po nekom random sistemu ako ostavis u nekom kovcegu ili buretu ili negde drugde.
I da bi spavao pod svojim krovom i za dz:)

@eternity
Pogledaj na ovoj stranici ili prethodnoj ovog thread-a, neko, alal mu vera, je poslao spisak svih trenera

Aha. Ma ja sve stvari koje nakupim odmah prodam ako mi ne trebaju odmah (a josh nisam nakupio zlata koliko su se neki hvalili), a spavam jedino kada treba da podignem level i to u merchants inn-u u imperial city, nekako mi tamo najprijatnije :D, a 20gp je skoro dzhabe.
Ne vidim drugu svrhu spavanja.

Dobio sam skeleton key :)
Zadnji put kad sam otisao kod Vicentea da primim contract legnem da odmorim u jednom krevetu... budim se kao vampir i nemogu da se oslobodim *****og vampirizma (nemogu na svetlo, personaliti mi mnogo opao sto je najvaznije).
Sada sa m nasao quest za lecenje od vampirizma, ali mi neka baba(witch) za uslugu trazi 5 grand soul gems empty.
Gde da nadem ove soul dzemove jel zna neko?

:::SPOILER:::
Grand Soul Gem
The soul gems may be purchased from certain members in the mages guilds. Felen in Anvil; Ardaline in Bravil; Selena in Bruma; Eilonwy in Cheydenhal; Angalmo in Chorrol; and Alves in Leyawiin. You can of course also try to steal them from various display cases located around in the various guilds.

Krenuću ispočetka. Nisam imao pojma da je ovako složena igra. Svaka čast 2K-u i Bethesdi!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno