Overkill je napisao(la):Mislim da se vec pisalo o tome...probaj "search"...znam samo da postoji neki quest...koji je jako dugacak i strasno smara...ma pojma nemam![]()
Kad si vampir 4-5 dana moraš se redovno hraniti i nema problema.Inače ima quest za lečenje od vampirizma.Ja sam već 15 dana vampir,i ništa mi ne fali.Ajd molim vas da mi neko pomogne kako da se otarasim stražara.Moram da tražim pomoć u svim gradovima za odbranu Brum-e.Čuo sam da neki Armand otkupljuje bounty,ali samo ako si u thief's gildu.Jel ima neko drugo rešenje?Hvala.raci je napisao(la):Probao sam search i uglavnom pise kako se vampirizam leci u startu sa napitkom protiv bolesti,ali sta se desava kad si vampir vec 4-5 dan.
vexx je napisao(la):Ajd molim vas da mi neko pomogne kako da se otarasim stražara.Moram da tražim pomoć u svim gradovima za odbranu Brum-e.Čuo sam da neki Armand otkupljuje bounty,ali samo ako si u thief's gildu.Jel ima neko drugo rešenje?Hvala.
eternity je napisao(la):Da li je moguce da nigde nema trgovca koji ima vise od 1200 zlatnika?! Malo mi je glupo da predmete koji kostaju oko 4k prodajem za 1200.
SINTER je napisao(la):ma meni je samo krivo sto nisam izabrao neku drugu klasu.igrao sam kao warrior.nije bilo sanse da radim questove za lopove i crno bratstvo.uradio sam par za brotherhood i nisam nikako mogao da predjem onaj u zatvoru (a bas je celo bratstvo imalo smek thiefa).ne znam,da li da jos malo igram,ili da krenem ispocetka sa thiefom ili shadowom,ili da se posvetim spell forceu...
ganelon je napisao(la):@all
Ovo što ću pitati je više radoznalosti radi.
Južno od Imperial City-a sam naišao na jednoroga kojeg su čuvala tri Minotaura. Kad sam zbrisao minotaure, prišao sam mu čisto da ga pogledam. Mislio sam da ga ostavim na miru ali me, stoka jedna, napao pa sam morao i njega. Iza sebe je ostavio, a šta drugo nego svoj rog, koji mi je "quest item".
Zna li neko za koji je to quest? Osećam da je neki sporedni pa da ga se otarasim jer ionako nema neko posebno magijsko dejstvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari