Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

Black soul gem služi za zarobljavanje duša ljudi.
Ako se dobro sećam to je jedini gem koji može da se koristi za tu namenu.

To valjda mogu i obicni? Kad kazem obicne mislim na Black Soul Gem.
Ovo je Colossal Black Soul Gem.

Poslednja izmena:
Errrr, da. Ja sam to nešto pobrkao lončiće. :)

Slično kao i nex, pokupio sam sve sa "bivšeg" vođe mage gilde nakon što se ubio
i od tada nemogu da izbacim taj gem iz inventara a nemogu ni namenu da mu nađem.

Poslednja izmena:
pozdrav iz Imperial City-ja! :d

BTW, jel moze neko da pojasni lock picking? Kad je samo jedan "zub" (tumbler), onda ide lagano, ali vec sa 2 ja sa mishem ne mogu dovoljno brzo/precizno da to odradim. Ili treba da se budzi taj skil (kod mene je oko 7-8 mislim)>

Normalno da treba da se budzis...Kada postanes master bice ti dovoljan jedan lock da otvaras sve...

или да нађеш скелетон кључ.

Taj colossal BSG ne sluzi nicemu, samo zauzima mesto u inventaru!

Ne, ne sluzi... Namerno sam kucao player.removeitem. I izbacio ga... I'cepao sam ga bez gem-a k'o svinja mrsan dzak :D :D :D!

ljudi jel izasao neki novi zvanicni dodatak posle knight's of nine ???

Imam problem sa startovanjem igre - kad pritisnem start new game igra se zamrzne i ne ide dalje... Molim za pomoc...

Probaj reinstall i patch 1.2

i recite prijatelji kakav je, ja ga jos uvek cekam (shivering isles naravno) ???

kliki vam je fajl od igre,ja sam nasao neki 1,08 gb i nikako ne mogu da ga instaliram na postojeci oblivion.
Video sam verziju od preko 3 gb da li da je skinem,predpostavljam da ne trazi oblivion za instalaciju.

kliki vam je fajl od igre,ja sam nasao neki 1,08 gb i nikako ne mogu da ga instaliram na postojeci oblivion.
Video sam verziju od preko 3 gb da li da je skinem,predpostavljam da ne trazi oblivion za instalaciju.

Naravno da traži Oblivion.

Black Gem vam treba koliko se ja bar secam...jedna od shrine-a trazi to kao dar da bi ti dala quest...i koliko se secam ja nisam nashao ni jedan sem onog kojeg sam dobio od archmage-a..ako greshim napomenite mi molim vas...

Nazad
Vrh Dno