Šta je novo?

Oblivion samo sto nije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gorr

Znamenit
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
1,025
Moja oprema  
CPU & Cooler
CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
Matična ploča
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
RAM
KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
GPU
Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
Kućište
Be quiet! BGW34
Monitor
Dell U2713HM
Ostale periferije
APC SmartUPS 1000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Evo citata iz maila koji mi je upravo stigao iz Bathesde:

As hard as it may be to believe, we're nearly there. It's just about time to get the game, and it's definitely time to pre-order if you haven't already.

:banana:

As most of you are aware by now, the game comes in two flavors: regular and collector's edition. The regular edition packaging has this "worn book" feel that we wanted to go with, almost a linen color. The one you see here is probably the 125th (or so) iteration of this box. You wouldn't believe how many times it gets tweaked and modified over the course of the project (I blame Todd, you should too). It looks almost exactly like a quest book you can find in the world. The PC version has a nice flap with more pretty pictures inside. We're very fond of our box. It's the sort of thing we're proud to put our game inside.

More info:

http://bethsoft.com/newsletter/devdiary_1.24.06.html

Mapa (samo deo, preview)

http://bethsoft.com/newsletter/ce02.html

Evo i novca iz igre: nisam razumeo da li dolazi i poneki real coin uz full paket, znam da ide mapa, i jos neke drangulije... sad videh da dolazi uz collectors edition, definitivno cemo moci u C marketu da kupujemo novcem Uriela Septima! pa ako prodje, prodje :D

http://bethsoft.com/newsletter/ce05.html

Ovo je sigurno igra ciji original vredi kupiti, samo se nadam da cena nece biti paprena... Dobija se dodatni DVD o pravljenju Obliviona

Collectors edition slika pakovanja:
http://bethsoft.com/newsletter/ce04.html

Poslednja izmena:
Cena Collectors editiona 59.99 USA

http://www.take2store.com/

To mu dodje 50EUR, ne znam da li ce to biti cena i kad izadje ili samo preorder, a da ne pricamo koliko ce biti kod nas... Mislim da cu ipak prvo igrati demo, a preci na original za par meseci :D

gledao sam trailere,igra je bruka! zna li neko datum izlaska?

Na slici sa novcem pise "*Not actual size". :wall:

UHhhhh... vidim da opet jedno 2-3 nedelje neću spavati :)

Iako nisam voleo Morrowind, ovo definitivno cu zaigrati... Prosto fenomenalna grafika!!

a tek sto ce gameplay biti do sada nevidjeni :)
ma samo vec jednom da izadje

Valjda će borbe biti bolje nego u Morrowindu :)
Dobro, nisu ni tamo bile strašne, ali ako ih već izvode da budu real-time akcija, onda nek izgleda kao da je na nivou Kvejka :D

Na koliko medija (DVD-ova) će igra biti?

E ja mislim da je to pitanje krucijalno :)

Bitnije je pitanje,sta mi treba da poteram Oblivion? :)
sumnjam da cu moci da ga teram na mom 9600XT-u :(

Poslednja izmena:
ovo sto imas na avataru ;)

Moje predvidjanje na osnovu njihovog foruma i nekih intervjua:

Masina oko 3GHz, 1,5 Giga RAMa i neki 6800xxx ce terati igru sa jacim midium detaljima,
a ja sa Bartonom 2600 malo cloknutim, 1 Giga i 6600GT mislim da ce biti neki mid-low na 1024. Samo, imam i neki predosecaj da ce taj "mid-low-1024" biti dovoljno dobar za dovoljno cesti WHOW utisak tokom igranja :D

Onda neki upgrade za ponovni prelazak sa Magom, posto ce prvi biti pure fighter iskustvo... :smash: :smoke:

Raasta je napisao(la):
sumnjam da cu moci da ga teram na mom 9600XT-u :(
Mislim da na onom linku sa komentarima na grafičke kartice za 9600XT i 9600Pro a za igranje Obliviona stoji

Low-end (these cards might be considered weak, but they can hold their own, and for most people, should provide a sufficient Oblivion experience)

Agilni je napisao(la):
Malo ga pretera za "jaci midium"...
Za ovaj mid-low mi se cini da si u pravu.

:d

Pa to mu dodje nesto kao medium - high, posto za sve na max verovatno treba neki dual procesor, 2GB i najnovija grafika sa 256MB VRAMa minimum. Mada, meni bre bitno da cu moci da igram solidno, secam se da sam Morrowind samo gledao jedno mesec dana u slide show-u, dok nisam nabavio kintu za upgrade :D

Osh se kladis da nece? :D
Za max znam da treba karta sa bar 256 MB, bilo je negde napomenuto. Nego, trla baba lan, vazno da ce vecina moci da potera igru sasvim solidno, jedino sto jos uvek ne nadjoh malo precizniji datum izlaska

@Spirit
Pa šta nas onda ložiš sa tim mejlom. :D
Šalim se naravno. Januar bezmalo prođe. Čak i ako je u pitanju mart ... pa brzo će to.

Poslednja izmena:
Gavin Carter je napisao(la):
Don't want to give out a definite date yet but the end is in sight.

Gavin Carter je napisao(la):
We worked hand in hand with Microsoft, ATI, Nvidia, Havok, Emergent, and other companies to ensure our programming was as optimal as possible.
e, to se zove programerska kuca, a ne oni budjavi.... ma nije ni vazno necu da spamujem thread!!! ;)
Ali mi je muka od "velikih" programera, koji moraju da se nekome priklone nebi li izdali neki zavredljivi naslov :mad:

vise o intervju-u:
http://pc.ign.com/articles/686/686663p1.html

Poslednja izmena:
Gavin Carter: We are almost completely focused on squashing every last bug we can find ... The main goal is to have the game out as bug-free and as polished as possible ...
Rock-stable osobina je krasila i Morrowind i stvarno bi bilo lepo da se isto ponovi i u Oblivion-u.

rock stable :zgran: pa meni morrowind ako ne skinem HW accel. za zvucnu ispada na desktop svakih 10 minuta, a kad skinem accel. onda ispada svakih sat vremena...igra secka na fx5900 sa senkama na 10/100 i view dist. na 50%.

PS. ako vam masina glatko tera mark 05 tera ce i oblivion na takvim setovanjima.

Da, da, definitivno nije rock-stable, ali jedina igra koju ne ostavim neko vreme kada izda na taj nacin, vec odmah nalazim ikonicu i nastavljam.

mislis - nervozno klikces po ikoni i psujes dok stiskas esc da preskocis reklame i da se sto pre vratis u igru :d bar je kod mene tako :wave:

Ja kad skacem stalno propadnem kroz zemlju i poginem :)
Zbog toga sam primoran da stalno sejvujem.

Kad sam bio u vivecu, propao sam skroz sa vrha i pao u vodu.
Toliko o bagovima.

BTW, uzeo sam dark elfa, battlemage, i nenormalno je spor.Pumpam samo atletics i opet je spor.Da li neko zna kako mogu da ga ubrzam

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno