Šta je novo?

Oblivion samo sto nije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doktor je napisao(la):
Koga bre lozis da je dobio 5.2 na Gamespotu.
Game spot ne daje tako niske ocene ovakvim delima.
Mozda 5.2, za Postal, ali za Oblivion od 9.5 pa na vise.
Nije on mislio na Oblivion, nego na Chrome Specforce koji sam ja pomenuo. To je zakon igra. Grafika je malo lošija u odnosu na današnje modele, ali je sve izuzetno igrivo, sa odličnim kvalitetom samog napucavanja. Faktički, gameplay je poput Feara ali na (uglavnom) otvorenom prostoru.

filipenko je napisao(la):
Nije on mislio na Oblivion, nego na Chrome Specforce koji sam ja pomenuo. To je zakon igra. Grafika je malo lošija u odnosu na današnje modele, ali je sve izuzetno igrivo, sa odličnim kvalitetom samog napucavanja. Faktički, gameplay je poput Feara ali na (uglavnom) otvorenom prostoru.

Sta breee, nije mislio. Nemo sad da vadim tandzaru :d
Nego, jel konacno neko nabavio.

Poslednja izmena:
@Doktor
rec je o igri Chrome Specforce, koju je Filip naveo !!! buy the way, koga briga za narucene ocene na stranim rewiev site-ovima.... vazno je kakav feeling igra napravi kod tebe :)
Oblivion -9.5 to se vec zna (mada medju RPG-ovima cista 10-tka) ;)

p.s. - offtopic
za one jucerasnje izjave sto me Filip ne razume :d , ma nisam bio pri sebi... skontao sam na NWN-forumima da je Ferret Baudoin napustio Atari i kako je neko naveo "jedan nedovrseni projekat..." ... sve mi nesto nisu ciste misli... niti jedan leek o nwn2 niti ista da se u proteklih par nedelja pojavilo :( nesto mi tu smrdi ... /offtopic

Oblivion radi odlicno na 1024x768 sve na max i 2-4xAA,na sledecoj konfi:
Athlon64 3500+
2x512mb ram-a u Dual Channel-u
BFG 7600GT 256Mb OC 605/1560
cisto ako nekog zanima....:wave:

Poslednja izmena:
Jel to licno iskustvo, ili second hand, da znam da li da te cimam na PM :D

Spirit je napisao(la):
Jel to licno iskustvo, ili second hand, da znam da li da te cimam na PM :D

Najverovatnije second hand...pa vidis mu konfiguraciju iz potpisa. :D

Nije,da jeste otvorio bih novu temu:Igrao sam Oblivion,k'o hoce da me pipne 20 evra u keshu :d

Salim se ,nasao na nekoliko stranih foruma gde su se poklopila iskustva,izveo zakjucak... :wave:

LOL
Ma nisam kompetentan da razmisljam danas, uvatila me neka bolest, nije grip nego vise nesto kao HYPE!

Nego, kad vec imas neki info, jel ima neko medium konfu, nesto kao Barton 2600+, 1GB i 6600GT, sve malo clocnuto? :D

Poslednja izmena:
Svi znamo sta je lek za to...:d

Fića i ja ćemo danas da je igramo, a vi vidite... :D

Jel primate i treceg clana u klub? ;)
Ili je bolje da pitam: koliko trazis za clanstvo :D

Ujutro ću vam nakon kraće 12-časovne sesije javiti svoje utiske.

byMaX je napisao(la):
Fića i ja ćemo danas da je igramo, a vi vidite... :D
Bože zdravlja i ja ću vam se pridružiti :D
Doduše u mom slučaju to će više biti slajd šou :)

Spirit je napisao(la):
... jel ima neko medium konfu, nesto kao Barton 2600+, 1GB i 6600GT, sve malo clocnuto? :D
ja, Barton 2.2GHz (200x11), 1.5GB ddr400, MSI NX6600GT i kladim se da ce na 1024x768-medium settings (sa novim nVidia-inim driverima) da sljaka bez ikakvih problema ;)
zivi bili pa videli :d

@byMax
jel moze neke preliminarne shotke :wave:
p.s.
fića je ... filip :trust:

ToxiC je napisao(la):
ja, Barton 2.2GHz (200x11), 1.5GB ddr400, MSI NX6600GT i kladim se da ce na 1024x768-medium settings (sa novim nVidia-inim driverima) da sljaka bez ikakvih problema ;)
zivi bili pa videli :d

@byMax
jel moze neke preliminarne shotke :wave:
p.s.
fića je ... filip :trust:

Ja sam imao slicnu konfiguraciju pa sam presao na ovu i mislim da ce sasvim pristojno raditi:

AMD Athlon 64 Venice 3200+
2x512ddr Geil
Sapphire x1600 512ddr
Samsung 17" 730B

Poslednja izmena:
Spirit je napisao(la):
Je*ao ih 6800GT, pa koliko je on procentualno brzi od clocnutog 6600GT? Kao, ja bolje odma da se ubijem, 6600GT je totalni shit!

znas kolko je brzi u igrama ? DUPLO ! razmisli malo, 8 pipes vs 16 pipes, znas li ti koliko je to vise bandwidtha ? dalje 256MB video rama mnogo znaci. Pricam o brzini u igrama koje zahevaju mnogo bandwidtha i memorije. U nekim igrama nije neka razlika u brzini ali tamo gde tebi zafali bandwidtha pocece da ti ocajno radi igra samo zato sto nemas npr 4 pipeline-a vise...Ako joj zafali video rama - stuttering ! Evo recimo CoD2, mogu sve teksture da dignem na kombinaciju high i extra, a drugar sa 6800LE (128mb, otkljucan 16x5) ne moze jer igra pocne da stuca (fali v rama) i dzabe sto ima 40fps kad ima 2fps svake 3 sekunde

Poslednja izmena:
Idem za 10min da uzmem za poneti jedan Ath X2, sa 2x7800 i 2x1GB, samo da ostavite moju 6600GT na miru! :D

ma neka je brzi i pet puta, em ga nema nigde da se uzme, em mi ne pada da radim bilo kakav upgrade dok ne zavaljam Bartonce i predjem na PCI-E!

Nema nista od downloada sa 4mb/s.
Ove moje kolege ne smeju to da rade, a i razumem ih.
Ipak, sacekacu jos par dana dok se ne pojavi.
Nigde ne zurim.

Koristite chat za ovakve stvari.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno