Šta je novo?

ObjectDock-ALTERNATIVA

vuki83

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
319
Da li znate neku dobru alternativu za ObjectDock???
Koristim RocketDock, ali sa njim mogu da postavim samo jedan dock na desktop!!!
Interesuje me da li postoji neki free program koji dozvoljava postavljanje multiple dock-ova na desktop.
Na netu sam nalazio neke programe, ali u njihovom opisu ne mogu da nadjem da li dozvoljavaju postavljanje vise dock-ova ili samo jedan, a nemam racun svaki pojedinacno da skidam da bih isprobavao:wave:

Napravis 3 izvrsna rocketdock fajla i pokrenes ih i dobices 3 docka. Imas jos ObjectDock koji to moze bez muke i XWD (nemam pojma da li moze).

A mozes da koristis RK Launcher kao glavni dock a Rocket Dock kao pomocni. Steta sto se stalo sa razvojem RK Launchera, pored toga sto najbolje izgleda od svih Win dockova (pljunuti osx dock) zauzima najmanje memorije od svih a neke beta verzije su podrzavale neke od funkcionalnosti osx docka (mada te verzije nisu narocito stabilne).

... Koristim RocketDock, ali sa njim mogu da postavim samo jedan dock na desktop!!!....
Potpuno NETAČNO!
Prouči malo podešavanja samog RocketDocka, pa onda napiši ovakvu konstataciju!
Ne znam, mozda da probas da pokrenes RocketDock dva puta i tako dobijes dva razlicita procesa...

Napravis 3 izvrsna rocketdock fajla i pokrenes ih i dobices 3 docka. ...
Na ovo iznad... NO COMMENT! :lupko: :lupko: :lupko:

Ukoliko se ovo odnosilo na mene, mogu ti reći da itekako znam šta pričam, jer već par godina koristim RocketDock. ;)

Ja bih rekao da ti koristis nesto drugo i da samo mislis da koristis RD...prosvetli nas kako si uspeo da pokrenes dva dock-a?

Poslednja izmena:
Mislim da free aplikacije nema za ono ti zelis.

Object dock full verzija omogucava postavljanje vise dock-ova istovremeno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno