Šta je novo?

object dock, potrebna mi je pomoc

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
nekako mi je nestala my computer ikona.. da li neko moze da mi copy/pastuje komandu liniju za startovanje My Computer-a

hvala unapred

Napravis novi shortcut i kucas:
Link: C:\WINDOWS\Explorer.exe
Arguments: /n, /e, /select, c:\

Valjda je to to.

na zalost nije to to, posto mi otvara samo windows explorer. meni treba, a veoma mi je to bitno, da ima opciju desni klik/manage dakle kao pravi my computer, ne shortcut da otvara explorer 🙁

Ako dobro razumem, nestala ti je ikona sa desktopa i zelis da je povratis ? Ili ti komanda treba zbog nekog ubacivanja u ObjectDock ?

Mora da je ovo drugo...jer ako je ono prvo, to bi bilo suvise jednostavno ako je ostala stavka u start meniju... 😉

ma znam kako na desktop da ga stavim 🙂 aj sad cu da ga stavim na desktop, pa da ga prevucem samo na objectdock, mozda to upali 🙂

edit: i to bi bilo to 🙂 znaci samo sam ga ukljucio da se vidi na desktopu, pa ga prevukao.,.. koji smor... izvinjavam se svima na uznemiravanju :happy:

Settings, General, Load theme, default... Sa save snimi svoju temu...
Code za weather report je YIXX0005.

@ikap
E svaka ti dala, ovaj kod trazi jos od kad, nego, jel postoji i za Nis? 🙂
edit: Nasao sam ga, YIXX0027. Nervira zato sto mu dugo treba da nadje podatke.

Poslednja izmena:
Sto se tice vremenske prognoze, jedan od boljih programa za desktop je Konfabulator, pored Weather-a, ima i mnostvo drugih plugin-ova, ali Weather je bas dobar, ima prognoza za 5 dana. Dovoljno je unijeti ime grada i program ga automatski nadje (npr. Nis, Podgorica, a u slucaju Belgrade, sam program trazi da izaberete odgovarajuci Belgrade sa liste, posto ih ima vise). Program je inace besplatan, u saradnji je sa Yahoo!-om, adresa sa koje se moze skinuti je: http://www.konfabulator.com/ . Evo kako to izgleda:

Prilozi

• konfabulator.webp
    konfabulator.webp
    174 KB · Pregleda: 77
Kako da u objectdock-u namestim da mi pokazuje vremensku prognozu?

Nazad
Vrh Dno