Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
na zalost nije to to, posto mi otvara samo windows explorer. meni treba, a veoma mi je to bitno, da ima opciju desni klik/manage dakle kao pravi my computer, ne shortcut da otvara explorer 🙁
ma znam kako na desktop da ga stavim 🙂 aj sad cu da ga stavim na desktop, pa da ga prevucem samo na objectdock, mozda to upali 🙂
edit: i to bi bilo to 🙂 znaci samo sam ga ukljucio da se vidi na desktopu, pa ga prevukao.,.. koji smor... izvinjavam se svima na uznemiravanju :happy:
@ikap
E svaka ti dala, ovaj kod trazi jos od kad, nego, jel postoji i za Nis? 🙂
edit: Nasao sam ga, YIXX0027. Nervira zato sto mu dugo treba da nadje podatke.
Sto se tice vremenske prognoze, jedan od boljih programa za desktop je Konfabulator, pored Weather-a, ima i mnostvo drugih plugin-ova, ali Weather je bas dobar, ima prognoza za 5 dana. Dovoljno je unijeti ime grada i program ga automatski nadje (npr. Nis, Podgorica, a u slucaju Belgrade, sam program trazi da izaberete odgovarajuci Belgrade sa liste, posto ih ima vise). Program je inace besplatan, u saradnji je sa Yahoo!-om, adresa sa koje se moze skinuti je: http://www.konfabulator.com/ . Evo kako to izgleda: