Šta je novo?

oBaVeZaN pRoGrAm!

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
This is not Intel Core processor.
This program will not continue.

Toliko o podrsci za D940 to jest za intelove dual core procesore :smash:

Jel cita neko od vas pre nego sto downloaduje & postuje? :trust:

Lepo pise
This is a new program that lets you monitor Intel's "Core", "Core 2" and all AMD K8 chips' die temperature

Ni D352, ni D940 nisu Intel "Core" ili "Core 2" procesori, ne znam sta ste ocekivali...

Falcon je napisao(la):
Jel cita neko od vas pre nego sto downloaduje & postuje? :trust:

Lepo pise

Ni D352, ni D940 nisu Intel "Core" ili "Core 2" procesori, ne znam sta ste ocekivali...

Procitao, odlucio da probam, napisao da drugi ne skidaju.Tvoj komentar je apsolutno nepotreban.

Meni se kanda isti tripuje, isto pokazuje i na 1.86 GHz i na 3 GHz

Poslednja izmena:
Uopšte ne kapiram zašto je sad ovaj program merodavniji od svih drugih koji postoje na tržištu?

Kod mene svi programi očitavaju isto, samo ovo čudo ima neke druge vrednosti - ne mnogo različite, ali ipak različite.

Procitaj ceo tred, pa ce ti biti jasno zasto je merodavniji od svih ostalih na trzistu!

Nedjo:

onda je moja greška u pitanju što sam tripovao da kolo zaduženo za monitoring upravo od procesora uzima informaciju o temperaturi jezgra. Šta onda uopšte mere programi za dijagnozu pod stavkom core temperature? Imaju neki svoj senzor, ili drugu funkciju aproksimacije tačne temperature u odnosu na tekuću vrednost?

Razlika izmedju ovoga i MBM-a (Riva Tuner-a, ITE Smart Guardian-a... svi isto pokazuju) cirka 5 stepeni u idle-u - 38 vs. 43.

Moze li Athlon XP da prihvati ovaj program? Da ga ne skidam za dzabe.

A ima celih 200kb cak i manje :S:

P.S. Ko nije siguran da mu program treba nek se ne upusta u download! :d

Poslednja izmena:
Baraba je napisao(la):
Moze li Athlon XP da prihvati ovaj program? Da ga ne skidam za dzabe.
Napisao covek gore, "This is a new program that lets you monitor Intel's "Core", "Core 2" and all AMD K8 chips' die temperature".

Inace, programce ima 179KB, zipovano 66.

Mwni prikazuje 2-3 stepena manje nego MSI CoreCenter i SensorView.

Au strasno; a ja mislio taj core ce da bude mlak procesor!!!! Pa taj je gori od preskotta. Cak i da mu oduzmem 20 stepeni koje ploca mozda laze opet je katastrofa. No bice bolje sa novim seppingom valjda.

Meni daje 9c vise od SmartG-ja i isto toliko vise od sonde na Hardkanu :trust: Ne znam kome sad da verujem...

Evo pa koga zanima vazdusno je hladjen zvaku nisam skidao
Cooler Master Low Profile 3 hladnjak je u pitanju
@Proday vidi koja je T za core1, koja za core 2, a koja za CPU, imam lufta do tesko dostiznih 100 C, citavih 14 C :d

Poslednja izmena:
Ej, pa dobri su vam ti CPU... Za prženje jaja. :d

Nego, puno ljudi je ovde reklo "meni pokazuje toliko i toliko razlike" a nisu rekli da li im pokazuje više ili manje. Budite ljudi precizni, ovako ništa ne znamo.

Meni pokazuje 3-4 stepena vise u odnosu na SmartGuardian.

Falcon je napisao(la):
Meni pokazuje 3-4 stepena vise u odnosu na SmartGuardian.
I meni, nego ajd baci shoot i jel ti ocitava VID?

Hmmm, kod mene to nekako izgleda kao da Epoxov program za monitoring (ThunderProbe) i CoreTemp pokazuju temperature sa razlicitih sondi. Tacnije temperature su razlicite izmedju programa (shto sam i ocekivao), ali se ne menjaju istom progresijom u oba programa, tj, dok mi u Epox TP skoci za 4 stepena, u CT-u mi skoci za 2 a ponekad su razlike i vece...

Poslednja izmena:
Zar svi ti programi ne bi trebalo da rade na istom principu, a to je, ocitavanje sa senzora ili cega vec, tako da su mi te razlike potpuno sulude.

Nazad
Vrh Dno