J@mmer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2002
- Poena
- 619
Za sve one koji su naleteli na sledeci problem
Radim ja tako na mom racunalu i ajde da skoknem u Display Properties-Settings-Advanced- pa se malo motam po TwinView- pa predjem u-Geforce Additional Properties i onda prosetam po Direct3D i Open GL settings i vratim se polako nazad i izadjem Display Properties. Ondah predjem u System Properties i prosetam po Device manager-u i ostalim opcijama i ondah se se vratim na desktop. I sta desava ??? Pojavi se crna horizontalna linija debljine oko 1cm po sred ekrana duzine od jedne ivice do druge ivice ekrana !!! To se jos desavalo posle dugog rada na kompu (5-6 sati).
A cak se desava kada stalnu klikcete na opcije u Display Properies-u (mnogo puta bez stajanja).
Konfiguracija je :
Abit KT7E
Duron 750MHz OC na 866MHz
SDRAM 320MB (256MB Kingston+ 64MB Hyndai)
VGA ASUS V7100 PRO 64MB TV OUT
Monitor Samsung Syncmaster 757P
HDD 20GB Quantum AS
Ostalo je nebitno
I sta mislite da je bio problem ?
Posle silnih Detonatora, Direct X-ova,Obaranja Windows-a i ko zna sta jos...
Problem je bio ASUS-ov Smart Doctor kada sam njega deinstalirao sve radi kako treba !!!
Cak i ako isklucite smart doctor posle njegovog start up-a opet se isto desava.
Nijedan Detonator ne moze tu da pomogne !!!
Posto sam ovo video samo na mojoj masini voleo bih da znam da li se neko jos susreo sa ovim problemom !!!
Jos skupo platis i jos kletis pa ti vidi (treba pobiti njihove programere)
Problem sam dve citave nedelje jurio !!!
Pozdrav !!!boom FX
:wave;
Radim ja tako na mom racunalu i ajde da skoknem u Display Properties-Settings-Advanced- pa se malo motam po TwinView- pa predjem u-Geforce Additional Properties i onda prosetam po Direct3D i Open GL settings i vratim se polako nazad i izadjem Display Properties. Ondah predjem u System Properties i prosetam po Device manager-u i ostalim opcijama i ondah se se vratim na desktop. I sta desava ??? Pojavi se crna horizontalna linija debljine oko 1cm po sred ekrana duzine od jedne ivice do druge ivice ekrana !!! To se jos desavalo posle dugog rada na kompu (5-6 sati).
A cak se desava kada stalnu klikcete na opcije u Display Properies-u (mnogo puta bez stajanja).
Konfiguracija je :
Abit KT7E
Duron 750MHz OC na 866MHz
SDRAM 320MB (256MB Kingston+ 64MB Hyndai)
VGA ASUS V7100 PRO 64MB TV OUT
Monitor Samsung Syncmaster 757P
HDD 20GB Quantum AS
Ostalo je nebitno
I sta mislite da je bio problem ?
Posle silnih Detonatora, Direct X-ova,Obaranja Windows-a i ko zna sta jos...
Problem je bio ASUS-ov Smart Doctor kada sam njega deinstalirao sve radi kako treba !!!
Cak i ako isklucite smart doctor posle njegovog start up-a opet se isto desava.
Nijedan Detonator ne moze tu da pomogne !!!
Posto sam ovo video samo na mojoj masini voleo bih da znam da li se neko jos susreo sa ovim problemom !!!
Jos skupo platis i jos kletis pa ti vidi (treba pobiti njihove programere)
Problem sam dve citave nedelje jurio !!!
Pozdrav !!!boom FX