Šta je novo?

O5 TheBat! problem

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Poskidao sam neke smiley-e i konstantno kad ih ubacim u mail kao "insert picture" kod primaoca izlazi poruka sa tim smiley-ma poredjanim jedan ispod drugog na kraju maila i to po sredini ... totalno bezveze :crash: ... znachi oni lepo stoje kao shto sam ih ja stavio i plus su poredjani na kraju.
Jel postoji neki nachin da ja ubacim te slichice ( ".gif" ) a da mi ih on ne poredja jednu ispod druge na kraju .. mLogo bezveze izgleda ... ?????
Gde se to iskljuchuje ????? :trust: :trust:

btw kad sam ga "registrovao" :d 😀 izgubio mi se help .. kad kliknem on mi da opciju da ja sam lociram help file ... :S:

OK ,) .. a shta bi bio uzrok mom problemu ?? :trust:

btw trazio sam help file na engleskom na netu i nisam uspeo da nadjem ... jel moze neko da mi ga poshalje ili okachi ovde ako nije veliki, za verziju 2.03 beta 50 ??

Probaj njihov forum....ako ti ne pomogne built in HELP..

Septimus je napisao(la):
Probaj njihov forum....ako ti ne pomogne built in HELP..

problem je u tome shto nemam ja taj built in help ... "nestao u akciji" ... jedostavno ne postoji taj fajl ... ima opcija ali ne radi ... kad kliknem on mi izbaci da nadjem taj njegov .hlp koji je ispario .... zato sam ja pitao da li neko zna mozda gde mogu da nadjem samo taj fajl za moju verziju

btw videcu na forumu da li ima neshto

Nazad
Vrh Dno