Šta je novo?

O tempora, o mores!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

alekba

Cenjen
Učlanjen(a)
30.11.2012
Poena
150
Moj post " prevara ali carska" je zakljucan, sto i nije neki problem jer stvari su pocele da se ponavljaju, ali stvarno sam iznenadjen prozivkama koje su prethodile katancu. Uskracen za pravo da dam svoje vidjenje, nova tema je jedini nacin, da se razumemo ne zelim ni svadju ni prepirku. Realno gledano mi smo stranci jedni drugima i unekoj krajnjoj instanci ne bih trebao da se preterano tangiram sta neko nepoznat misli o meni, ali komentari tipa dobio si sto si zasluzio u ovakovoj situaciji su stvarno van svakog komentara i jos kojecega.
Svega ovoga ne bi bilo ( aluzija na crtani film o Peri Detlicu ), da nisam napisao sale radi
--- Sta da vam kazem ja kad nekog zavrnem to radim ko boss , :) jos mi zrtvica plati pivo i izvinjava se---- . Time sam komentarisao njegovo izvrdavanje ne nivou petogodisnjeg deteta. Racunao sam da se obracam inteligentnim, sirokoumnim ljudima koji su dovoljno surfovali po netu da bi im ta sintagma bila poznata, kao i onaj bradonja koji obicno izgovara nesto u tom stilu, kako obicaj nalaze stavio sam i piktogram, tzv. smajlija, za svaki slucaj, da predupredim zabunu i podvucem saljivost komentara. Nisam dalje pojasnjavao, preterano objasnjavanje iskazuje sumju u sagovornikove kognitivne sposobnosti, ili kratko Sapienti sat. Ono sto je usledilo nije me toliko iznenadilo koliko rastuzilo, kako kazu nije zatvor strasan nego zatvorenici. Ali ok. ne kaskamo mnogo za svetom u americi je ovo bilo uobicajeno u doba divljeg zapada, a to je bilo pre samo oko sto i kusur godina. Ili kako bi Danilo Kis ( http://bs.wikipedia.org/wiki/Danilo_Kiš ) rekao, nivo komentara oslikava nivo svesti.
Eto tako, da ne gnjavim dalje, svi smo rekli sta smo imali, tema moze pod kljuc ili u kantu, nebitno, to ostavljam vama. Sto se mene tice u ovakvim slucajevima se drzim izreke Roberta Micama. U prilogu par slika i link ka boss-ovima.
like a boss https://www.google.com/search?hl=en....786.5j3.8.0...0.0...1ac.1.14.img.IidKu_UgHiI
i-dont-always-but-when-i-do_o_904911.jpg
I-Dont-Always-Jingle-But-When-I-Do--I-Jingle-All-The-Way_o_110433.jpg

Pa i nisi se bas opravdao.. rekao si da i ti zavrces ljude, ali mnogo pristojnije.

Pretpostavljam da je tema zakljucana jer nema veze sa benchforumom i oglasima na istom a ne zato sto si ti bos prevarant. Bila je ovde nekada tema o Limundu/Kupindu ali pretpostavljam da je zakljucana i ako je tako, podrzavam. To nema veze sa ovim forumom.

A ti ako skupis dovoljno postova za status clana i probas da zavrsen nekoga, mozes samo proci ko bos po trnju, nikako drugacije.

Ako te je neko pogresno razumeo to je zato sto nisi bio dovoljno jasan, ili zato sto su oni retardi, a takvih realno ima svuda a pogotovo u Srbiji i na internetu (mozda i najgora kombinacija :D). Ne znam zasto generalizujes ceo forum i spustas ga na nivo najgoreg clana, ako se dobro secam bio je i covek koji ti je ponudio ispravnu plocu za dz da testiras na njoj, jel tako?

A tema ti je zakljucana jer postoji tema za ispale na benchu, i postoji tema gde se ljudi zale i "blacklistuju" clanove limunda/kupinda/kp. Ti kao nov clan se nisi potrudio da nadjes, a vidi se da nisi bas priglup, jer takve recenice ne dolaze od coveka koji ima IQ 80. Zato pravac pravila da citas i dobrodosao na forum :p.

primedba: 80 iq nemaju priglupi ljudi

Xa6Eeor.gif

blablabla - ovo je definitivno najbesmislenija tema na forumu.
Podsetio si me na Vendi, koja 'nije pasivni recipijent verbalne perforacije necijeg karaktera'.

:type:

Pa i nisi se bas opravdao.. rekao si da i ti zavrces ljude, ali mnogo pristojnije.

???
Ili si VRLO zlonameran i ne razumes humor i samoironiju, ili si mozda umoran od nekog posla, pa ti mozak vise ne radi kako treba...

Bogami ne slazem se sa Borisem, napisao je da zavrce ljude na mnogo bezobrazniji nacin nego sto su njega (da mu se na kraju taj koji je prevaren izvinjava?!?!?!).
Nije nesto bilo onde humora koliko sam ja procitao u originalnom postu.

A ti si poverovao da mu se prevaren izvinjava??

Erm.... covek je napisao tako. I sve u tom fazonu kako je skiller u prevari. Ironiju nisam video, niti salu kao sto napisah.
Ta tema je bila bespotrebna, a tek ova je mega fail.
Da je lepo napisao i da ljudi nisu shvatili kako su shvatili on nebi imao potrebu da otvara ovu novu temu u kojoj se pravda.

Bogami ne slazem se sa Borisem, napisao je da zavrce ljude na mnogo bezobrazniji nacin nego sto su njega (da mu se na kraju taj koji je prevaren izvinjava?!?!?!).
Nije nesto bilo onde humora koliko sam ja procitao u originalnom postu.

A kako se izrazava humor u pisanoj reci?
Stavljas smajlice? A ako to ne stavis onda nema humora?
....

Da, stavis minimum 15 po postu kao PCbeast i dobar si :D:d;):-devil-::wave:

@ okmijum

Kakva sad zloba? :) Ako je bio ironican ja se izvinjavam, ali stvarno ne znam kako drugacije da se shvati ona izjava..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno