Registrovao sam se na ovaj forum u nameri da iskažem svoje nezadovoljstvo.Bio sam korisnik Telekom ADSL-a, paket CLICK1 i IPTV-a.Pre par dana sam pročitao vest o bednom povećanju brzine na CLICK1 paketu sa 1mb/s na 1.5mb/s. Ok, povećanje brzine, ali čemu i povećanje cene ovog paketa?! od 1.2. pomenuti paket će koštati 1299 din. bez PDV-a odnosno 1532,82 din. sa PDV-om.I IPTV poskupljuje takođe!Čisto iživljavanje!A da ne pričam o tome kako im je tahnička podrška očajna kao i zaposleni u poslovnicama koji su nestručni,neljubazni,neobavešteni.
Da skratim priču, skoro je u moje naselje došao jedan kablovski operater i ponudio je za 1390din. sa PDV-om Flat paket sa brzinom 4mb/s! Ljudi, za manje para (142,82 din. manje) dobio sam 2,67 puta brži Internet u odnosu na CLICK1 na ADSL-u od 1.2, mada nekima su već i povećali brzinu.Ovo upravo dokazuje da u Telekomu rade ljudi sa čudnim umovima kojima zapravo nije cilj da obezbede što brži Internet po povoljnim cenama.Njhov glavni cilj je pljačkanje ljudi i ništa više.Ni ostali ADSL provajderi nisu bolji,sednu lepo sa Telekomom i dogovore se oko cene ADSL paketa.Izuzeci su dva ADSL provajdera koji su ipak malo povoljniji od ostalih,ali neću da ih imenujem.
Telekom mi se smučio za ceo život!!!Mere koje sam preduzeo 'protiv' Telekoma su:
1.Odjavio sam Telekomov ADSL i IPTV;
2.Odjavio sam fiksni telefon (ne vidim svrhu korišćenja istog danas, za cenu pretplate malte ne NIŠTA ne dobijam);
3.Izvadio sam iz mobilnog telefona mts prepaid karticu, otišao sam kod drugug operatera i sklopio sam postpaid ugovor;
4.Potpisao sam ugovor sa uvođenje KTV, posle tri dana su mi uveli;
5.Nakon uvođenja KTV prijavio sam za kablovski Internet,došli su posle 2 dana od prijave da mi montiraju modem.
Bez Telekoma se mnogo bolje diše!
Pozdrav svima!