Šta je novo?

O kablovskom internetu

Alistere ti rece to od skora tako uspore nocu...?
Konkretno meni traje vec 2 nedelje i to samo u periodu od ~18h do 24h
Ma to koci jer deo neta vuku preko Telekoma pa kad su oni ubrzali sad na kablu nema dovoljno, garant... :(
Tako je vec bilo vise puta i to uvek pred neko povecanje net-a,svi ostali provajderi kabl/adsl povecaju,Vektor to poslednji uradi !
prelistaj njihov forum i videces kada i kako su se odigravale njihove zavrzlame

Ja licno cekam 1 februar da vidim da li ce se srediti,ako ostane ovako odoh ja na drugi source :)

IKOM pre par minuta - paket 2 Mbps/128 kbps.

U bilo koje doba dana i noci ne skida ispod 230 kbps.

Prema stranim serverima samo malo veci ping.

Evo ga ujutru Beograd, sad pichi u max bas k'o sto rece mr. Alister

Registrovao sam se na ovaj forum u nameri da iskažem svoje nezadovoljstvo.Bio sam korisnik Telekom ADSL-a, paket CLICK1 i IPTV-a.Pre par dana sam pročitao vest o bednom povećanju brzine na CLICK1 paketu sa 1mb/s na 1.5mb/s. Ok, povećanje brzine, ali čemu i povećanje cene ovog paketa?! od 1.2. pomenuti paket će koštati 1299 din. bez PDV-a odnosno 1532,82 din. sa PDV-om.I IPTV poskupljuje takođe!Čisto iživljavanje!A da ne pričam o tome kako im je tahnička podrška očajna kao i zaposleni u poslovnicama koji su nestručni,neljubazni,neobavešteni.
Da skratim priču, skoro je u moje naselje došao jedan kablovski operater i ponudio je za 1390din. sa PDV-om Flat paket sa brzinom 4mb/s! Ljudi, za manje para (142,82 din. manje) dobio sam 2,67 puta brži Internet u odnosu na CLICK1 na ADSL-u od 1.2, mada nekima su već i povećali brzinu.Ovo upravo dokazuje da u Telekomu rade ljudi sa čudnim umovima kojima zapravo nije cilj da obezbede što brži Internet po povoljnim cenama.Njhov glavni cilj je pljačkanje ljudi i ništa više.Ni ostali ADSL provajderi nisu bolji,sednu lepo sa Telekomom i dogovore se oko cene ADSL paketa.Izuzeci su dva ADSL provajdera koji su ipak malo povoljniji od ostalih,ali neću da ih imenujem.
Telekom mi se smučio za ceo život!!!Mere koje sam preduzeo 'protiv' Telekoma su:

1.Odjavio sam Telekomov ADSL i IPTV;
2.Odjavio sam fiksni telefon (ne vidim svrhu korišćenja istog danas, za cenu pretplate malte ne NIŠTA ne dobijam);
3.Izvadio sam iz mobilnog telefona mts prepaid karticu, otišao sam kod drugug operatera i sklopio sam postpaid ugovor;
4.Potpisao sam ugovor sa uvođenje KTV, posle tri dana su mi uveli;
5.Nakon uvođenja KTV prijavio sam za kablovski Internet,došli su posle 2 dana od prijave da mi montiraju modem.

Bez Telekoma se mnogo bolje diše!

Pozdrav svima!

^ hehe.. dobar nick :) Dobro ti nama dosao. Prelaskom na kopernikus kablovski net sreci nikad kraja. Zamisli sve radi kako treba, daju mi brzinu koju sam platio... jedini gnev koji osecam je sto nisam ranije otisao od smrdljivog lelekoma.

U 20:15h 31.01.2011. sa iskljucenim antivirusom (sto ja redovno zaboravim da uradim)...
Alistere izgleda da su poceli da sredjuju (nadam se) i da nece vise da "koce" od 19-24 ...

U 20:15h 31.01.2011. sa iskljucenim antivirusom (sto ja redovno zaboravim da uradim)...
Alistere izgleda da su poceli da sredjuju (nadam se) i da nece vise da "koce" od 19-24 ...

Jeste,veceras je bilo bolje,manje su oscilacije u periodu 18-24

Ali,pogledajte molim vas "fantasticnu kombo" ponudu ,koja je veceras objavljena ...prosto ne mogu da verujem,da ce ovo neko da prihvati i potpise na 24 meseca !!!

http://vektor.net/combo

slobodno moze neki komentar,bas me zanima misljenje korisnika IKOM-a SBB-a i ostalih

Poslednja izmena:
Ja sam cekao combo ali ovo je smesno, pa dali su oni normalni nije mi jasno, da se vezes na 2 godine i da imas net 1Mb/s WTF ili da dodas jos 706din i dobijes 4/384, hahahaha koliko su smesni da je to zalosno, jeb a mislio sam da uzmem combo kod njih ovako nista, cekam da vidim dali ce moj ISP da poveca brzinu ako ne odoh ja na drugog, ko im hebe mater nacicu ono najbolje za svoje pare, ovim ovaj pilicarski kablovski distributer i potvrdjuje epitet istog.
Nadam se da nece biti BUDALA koji ce nasesti na ovu ponudu da 2godine placaju toliku cifru za 1Mb, da nije TUZNO BILO BI SMESNO!!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno