Šta je novo?

O/C rezultat na nFORCE-u!!!

drfedja je napisao(la):
Pogledaj ovo , mada mislim da ce moci jos malo.
Inache 192 Mhz FSB sam izvukao sinhrono sa KingMax PC2100 DDR memorijom i to na CAS2 !!! Pa ti vidi sta je KR7A .
Rezultat u Sandri :)
Pa malo je ostavio u prasini P4.
I to cemo poslati :)

meni je jedino, kazem ti bedak sto ploca ne moze vise od 200 FSB (mislim na EPOXA). sigurno bi mogla da se nafura...cekam i da mi stigne za neki dan (tacnije sutra) Corsair, pa cemo onda da vidimo...vec vidim 200 FSB sa TURBO settingsima za memoriju...

Aca je napisao(la):
Cika Toma nema pojma. Pogledaj malo ovo. Ja sam doduse narucio onu malo bolju PC 3000 Rev 2. :p Sto se tice maksimuma za plocu on je 250Mhz. ;)

bez ljutnje ali moje je misljenje da OCZ ne moze nikako da se meri ni sa Corsair-om ni sa Mushkin memorijom. Ona je po meni negde kod boljih Kingmaxa (tipa PC3200 i PC2700)...

Abit KR7A ide prakticno do 220 Mhz FSB-a i to bez gubitka garancije :)

Koj program je najbolji za OC grafickih?
Ja koristim PowerStrip, ima li boljih (za VooDoo)

drfedja je napisao(la):
Abit KR7A ide prakticno do 220 Mhz FSB-a i to bez gubitka garancije :)

jedared probah da namestim na jednom Abitu (KR7A) 166 FSB sa turbo podesavanjima za memoriju i to je bilo poslednje sto sam pokusao da probam na istoj :D. ploca se vise nije budila (!?!), ali garanciju su mi naravno priznali...Taman da nisu bilo bi belaja. :D:D:D

intel je napisao(la):
jedared probah da namestim na jednom Abitu (KR7A) 166 FSB sa turbo podesavanjima za memoriju i to je bilo poslednje sto sam pokusao da probam na istoj :D. ploca se vise nije budila (!?!), ali garanciju su mi naravno priznali...Taman da nisu bilo bi belaja. :D:D:D

Budi se posle tri gasenja i paljenja sa pritisnutim "ins" tasterom ako preteras sa overklokom. ;)

Aca je napisao(la):
Budi se posle tri gasenja i paljenja sa pritisnutim "ins" tasterom ako preteras sa overklokom. ;)

a ti mislis da to nisam probao? i vadio sam bateriju i igrao oko nje, ali nisam mogao nikako da je probudim.

intel je napisao(la):
a ti mislis da to nisam probao? i vadio sam bateriju i igrao oko nje, ali nisam mogao nikako da je probudim.
Koliko znam , tesko da ce ploca da rikne od Turbo setovanja za memoriju.

Vrh Dno