Šta je novo?

NZXT Sentry LX Aluminum - fan controller

eatmyshorts

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2005
Poena
319
Jel video neko ovo cudo kod nas :zgran:

a_nzxt_sentry_lx_fan_controller_main_pic.bmp

Izgleda fenomenalno a vidim da ima u jednoj BG birmi za 60 evra. Ima li ko iskustva sa ovim?

Ogromno, nepraktično. Uvek bi se pre odlučio za zalman mcf2

jest: ogromno, neprakticno ali cool do jaja! : )

Sto neprakticno, ionako imam ogromno kutjiste i brdo mesta unutra :p

Gledao sam malo po netu sta kazu korisnici za taj fan controler, i vecini smetaju losi uglovi kod displeja. Kako je meni polozaj kucista takav da ga gledam s boka, pre bih se odlucio za Katze Master ili MFC2.

kod nas nema nigde,user JBL je kupio na ebay-u oko 80e ga je sve izashlo :wave:

Ma ima i u Microsystems-u ili bar stoji u cenovniku :d

kada budu zakacili neki ion cannon ili mitraljez protiv uznemiravanja mene dok spavam onda kupujem... ovako je previse... previse:) mada i bling ima svoje trziste...

Ja sam imao Zalman MFC2 dok mi nije riknuo displey,inace ok fan kontroler koji takodje nema nista bolji ugao gledanja,kao sto je Micri rekao sad imam NZXT Sentry lx i zadovoljan sam skroz.Ovako vizuelno izgleda jedno 10 puta ozbiljnije i bolje od Zalman-a a funkcije rade savrsheno jednio sto nema prikazivanje real time potrosnje kao Zalman.U svako sluchaju odlicna sprava ! :)

jbl, hajd okaci sliku kucista da vidim kako to cudo izgleda! Planiram da kupim neki kontroler, pa blejim na sve strane! Nekako mi ovaj izgleda sareno i kicasto, mada, mozda gresim!

Da sam na tvom mestu,uzeo bih ovo :
DSCF2330.jpg

NZXT sentry LX ima jako los ugao gledanja.Zaobidji ga.Eventualno,Zalman MFC1plus/MFC2.

Ja sam uzeo MFC1 posle dugo razmisljanja jer sam shvatio da na njemu prvo nema sta da se pokvari (nema displey i te fore) i cim sam ga uzeo odmah sam mu skinuo one glupe plave diodice koje su me izludjivale, a da je mogao da se nadje definitivno bih pazario MFC1+ (oh boze kako sexy spravica) ...

jbl, hajd okaci sliku kucista da vidim kako to cudo izgleda! Planiram da kupim neki kontroler, pa blejim na sve strane! Nekako mi ovaj izgleda sareno i kicasto, mada, mozda gresim!

Eo par slichica u Stacker-u i Lian Li-u,ja imam dva komada i super su.Imao sam i Zalman MFC 1+ koji je isto super,bolji mi je nego mfc2...

Prilozi

• IMG_1911.jpg
    IMG_1911.jpg
    225.9 KB · Pregleda: 193
  • IMG_1928.jpg
    IMG_1928.jpg
    175.1 KB · Pregleda: 160
  • 43.jpg
    43.jpg
    143.7 KB · Pregleda: 181
Poslednja izmena:
hmmm da, bas fino izgleda! No, uzeh 5 noctua, tako da sam resio problem! Ne treba mi vise kontroler :p

Eo par slichica u Stacker-u i Lian Li-u,ja imam dva komada i super su.Imao sam i Zalman MFC 1+ koji je isto super,bolji mi je nego mfc2...

Kako je sexy taj Lian
drooling_homer-712749.gif.png

Sentry je sam po sebi gadan, ali je tako dobro legao na brushed Alu... mmm

Nazad
Vrh Dno