Šta je novo?

NZXT H510 Flow

Comedy Central Thank You GIF by The Jim Jefferies Show

Problemi:
Loša podrška za 280mm AIO
Koštaće 110$, što je apsolutno previše
Mogli su da stave mesh preko cele prednje strane i poboljšaju i GPU temperature značajno, ne samo CPU

Polako i ovo je nešto. Možda u nekoj verziji bude još poboljšanja.

Aaaa! Znači ne verujem! Sad izbacuju airflow oriented kućište, a ja pre mesec dana NZXT H500 zamenio sa be quiet! PURE BASE 500DX. 😭
A baš volim taj njihov minimal dizajn...

Ma svestan sam toga, ali opet sam se malo iznervirao. 🤣

"Flow" bi po meni bio sa perforiranom celom prednjom stranom od dole do gore, sa 2 140mm mesta gore i sa perforiranom celom donjom stranicom (ne samo ispod napajanja), ovako postoje bolja "flow" rešenja. Na kraju da prestanu sa praksom štednje prednjih usb 3.0 konektora.

Poslednja izmena:
sa 2 140mm mesta gore
Ovo ne znam koliko je baš prednost. Ja sam kod mene na 500DX stavio 5 komada Arctic P14, dva napred, dva gore i jedan nazad. Međutim, kada sam skinuo od gore jedan koji je bliži prednjoj strani, temperatura procesora je opala za koji stepen, a na grafičkoj ostala ista. Kontam da je on izduvavao hladan vazduh koji gornji ventilator sa prednje strane uvlačio jer kada u load-u stavim ruku iznad njega osetio se hlada vazduh, a ovaj bliži zadnjoj strani kućišta je izbacivao vruć.
Doduše, možda je to samo kod ovog kućišta. 🙂

@pshnd nije samo do njega, to je standardno, i bice isto za vecinu kucista. Izuzeci su manjina (za full ATX kucista, miniATX je druga prica). Previse ventilatora uvek ima kontra-efekat, cak i pre nego sto se dodje do toga da li su im uskladjene brzine.

Nazad
Vrh Dno