Šta je novo?

Nije aktuelno NZXT H500W i CM 4.0 Riser 30

Označava da oglas više nije aktuelan
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vince

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
08.06.2004
Poena
610
1. Prodajem kuciste NZXT H500W (sa led dioadama i plavom stanglom)
Kuciste je jednom montirano, pre recimo dva godine, i pre neki dan demonitrano.
Dakle u stanju u kojem moze da bude kuciste koje je stajalo u mestu.
U njemu se nalazi nzxt neki led kontroler i led diode koje jedva da su koriscene jer sam sve to drzao ugaseno.
Naravno da radi.
Staklo je takodje neogrebano i sve je kako treba.
Sacuvao sam i onu kutijicu sa svime sto je doslo uz kuciste + svi srafovi koji su korisceni za plocu.

Za razliku od novih nzxt kucista, ovo kuciste IMA u sebi prorez i mogucnost vertikalnog postavljanja graficke karte fabicki, bez dokupiljivanja dodataka, ukoliko je to nekom bitno
Probao, radi.

Kuciste je ocisceno specijalnom naucnom metodom duvanja vazduha u smeru prasine, vazduh je brendiran, naravno, pretpostavljam da je sa himalaja.
Takodje i karate kid metodom trljanja mikrofiber krpom u smeru kazaljke na satu.

50e ili 6000 kinti. ako ste negde po bg a bez kola, nije problem da ga doteram.

2. CM 4.0 riser 30cm...kupljen pre neki dan, ima racun i garanciju ja ga otvorio.
Uglavnom, riser ne prodajem nuzno, radije menjam za 20cm istu ili nzxt varijantu, ali svejedno...moze i za pare pa cu da jurim sam.
Zbog moje noktue na procesoru ne moze 30 cm lepo da ode gore vec se klati na procesor.
Pretpostavljam da neko sa normlanim kulerom ili vodom nece imati taj problem (pricamo o 2cm sa desne strane ne o celom riseru, bukvalno samo kaci ivicu kulera)
Uglavnom, posto nisam imao pametnija posla za vikend, testirao sam riser do besvesti.
Gubitak NE postoji (kao sto kazu i ovi jucuberi), cak u vrhuncu budalastine riser hoce da izbaci i bolji skor u benhmarkima (0.05%)
Ja sam u onoj kategoriji 3.0 ploca i 4.0 karta pa me cak nije mrzelo da testiram riser kad je ploca na auto i kad je ploca na GEN3 u biosu...ma jok isto sve.
Vrteo sam sve to u krug u krug, da vidim da nece slucajno bsod...ma jok sve kako treba
Pa sam picio D IV ceo vikend, isti prosek mi izbacuje amd driver na par sati igranja, jer jedno je benchmark a drugo je kad ga najasis.
Oslobodi par stepeni sa procesora, oslobodi oko 10 sa nvme na mojoj ploci
Malo oslobodi i grafiku sa temperaturom...u kabrio varijanti gde vetilatori duvaju lepo napolje u sobu

50e ili 6000 kinti (imam garanciju na papiru iz prodavnice od proslog cetvrtka ili petka)

Uglavnom, kraj pismenog...kontakt na pp

Prilozi

• IMG_4697.jpeg
    IMG_4697.jpeg
    272.4 KB · Pregleda: 156
  • IMG_4698.jpeg
    IMG_4698.jpeg
    215.7 KB · Pregleda: 151
  • IMG_4699.jpeg
    IMG_4699.jpeg
    196.2 KB · Pregleda: 150
  • IMG_4700.jpeg