Šta je novo?

NX8800GTS 320M OC crko a u garanciji

DVD

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2006
Poena
319
Grafa pouzdano crkla (probao na 2 kompa) još u garanciji pa da pitam pošto sam je odneo na servis (javiće za 10 dana) šta da radim.
Predpostavljam pošto je nemaju na lageru da će da mi ponude zamenu ili šta već pa reko čisto da se posavetujem sa Vama.
Evo i linka grafe http://us.msi.com/product/p_spec.asp?model=NX8800GTS_320M_OC
Još da dodam plaćena je oko 30000 dindži pre 2+ godine.

Poslednja izmena:
eventualno 9800gtx+ ili ako budesh imao srecje gtx 260. ispod toga ne pristaj ni za kakve zamene...

U principu, i 9800GT je korektna zamena. Nema igrice gde bi GTS 320MB bio brži od iste...

Nego vidi ti s njima da ti zamenu što pre odrade, jer ne treba njima mnogo da utvrde da je zaista crkla, a popravki tu obično nema.

Još da dodam plaćena je oko 30000 dindži pre 2+ godine.

Ako budu hteli da menjaju racunace ti sa njihovom poslednjom cenom pre nego sto im je tog OC nestalo sa lagera. Dakle, dosta manje od 30k dindzi.
:wave:

srbija je ovo. izadjes li i sa 3850 (512) ili 3870 dobar si svakako. tako nesto ce i da ti daju racunaj

Ajd' javi šta je ishod, živo me zanima reakcija prodavaca...

Najbolje sto moze uraditi ovde na divljem zapadu jeste da postavis (razumne) uslove da kartica mora biti nVidia i da ne sme biti sporija od crknute. Mozda bi se mogao pozvati i na cooler koji je na GTS 320 veci nego na 8800GT pa da trazis nesto poput 8800GTS 512, 9800GTX... u svakom slucaju javi sta se desi.

Poslednja izmena:
Garancija lepo kaze, vraca se cena sa fiskalnog racuna ili ekvilantan proizvod.....

Ovo nije tacno...
Dakle zakon kaze (laicki): Menja se za trenutnu trzisnu vrednost proizvoda a iznos na racunu nije bitan faktor. Ukoliko se taj proizvod vise ne proizvodi, onda se menja za ekvivalent po "brzini".

Hvala na brzim odgovorima, javicu sta sam uradio.:wave:

Ovo nije tacno...
Dakle zakon kaze (laicki): Menja se za trenutnu trzisnu vrednost proizvoda a iznos na racunu nije bitan faktor. Ukoliko se taj proizvod vise ne proizvodi, onda se menja za ekvivalent po "brzini".

E sad, nije vlajda? Kako onda u garanciji za ram memoriju koju sam kupio piše: "U slučaju da uređaj ne može da se popravi biće zamenjen ekvivalentnim ili boljim, a ukoliko zamena nije moguća, kupcu će biti vraćena plaćena vrednost uređaja na osnovu cene sa fiskalnog računa"?

E sad, nije vlajda? Kako onda u garanciji za ram memoriju koju sam kupio piše: "U slučaju da uređaj ne može da se popravi biće zamenjen ekvivalentnim ili boljim, a ukoliko zamena nije moguća, kupcu će biti vraćena plaćena vrednost uređaja na osnovu cene sa fiskalnog računa"?

U srbiji na garanciji moze da pise da ce ti pokloniti i plavusu sa silikonima...

Ako budu hteli da menjaju racunace ti sa njihovom poslednjom cenom pre nego sto im je tog OC nestalo sa lagera.
:wave:

UPRAVO TAKO.
Svojevremeno sam za crknutu X800XT AIW dobio u zameni komponente u vrednosti poslednje cene crknute kartice.
PAKOM.

Povracaj/zamena-doplata u vrednosti iznosa na fiskalnom
Vise puta sam se sretao sa istom situacijom i uvek u moju korist :)
edit, pc outlet, crucial 2x512 placen 13k, doplatio sam za e8400 par stotina dinara :D trzisna cena za 2x512 je mnogo manja
Znaci neki 4890 opusteno :D ako je firma ok..

Poslednja izmena:
Ne zavisi to od firme nego od uvoznika, u njegovom slucaju mozda je PIN, Ewe COMP ili Pakom.

Poslednja izmena:
Nema sanse da ti sada daju ni jednu karticu iz serije 2xx .

Kumu je riknula ista kartica posle 20 meseci ( garancija 36 meseci).
Dali su mu kao zamenu 9600GT.

Oces ili neces i cao.

Najvise sto mozes da dobijes je 9800GT.Racunace ti poslednju tj. najnizu cenu koju je imala ta kartica, a to sto pise na fiskalnom racunu......................
Nije to samo slucaj sa tehnikom........
THIS IS SRBIJAAAAAAAAAA! :D

@DVD
pre par meseci je taj MSI NX8800GTS 320M mogao da se nadje po ceni oko 120e, tako da ne racunaj nista vise od toga. I sta te briga nek ti daju 9800GT eventualno GTS 250 dobijas bolju grafu u svakom slucaju.

Apsolutno, racuna se poslednja cena karte u cenovniku.
9600GT 512MB / 8800GT(S) 512MB (mada ni njih nema vise) / 9800GT 512MB.
A ti se raspitaj, da li mozes malo da doplatis i lepo kupis 9800GTX+ (~130-140e).
To bi bio golemi boost posle GTS 320MB.

Poslednja izmena:
Bilo je vise puta na benchu o ovome.Ja sam pokretao slicnu temu.Bez obzira na garanciju oni racunaju zadnju cenu te karte kad su je imali na lageru,a ako je nemaju daju ti neku u vrednosti zadnje cene.Garancija ovde nista ne vazi osim da ces dobiti "neku" kartu a da ne platis.Najbolja opcija je da ides na doplatu tj neka ti izracunaju cenu a ti trazi da doplatis za neku jacu.

posteni ljudi , ako uzmes u obzir da je 9600gt dosta bolja od tvog starog g80.

Koliko si doplatio , ako nije tajna ?

Kakve veze ima sto je dosta bolja ?
Poslednja cena GTS 320MB je bitna.

Ja sam u zamjenu za GTS 640MB juce dobio 9800GT 1GB od Asusa, cisto da znate sta se moze ocekivat.

Nazad
Vrh Dno