zeko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2005
- Poena
- 360
Hocu da kupim novu graficku kartu i mislio sam da uzmem msi nx6200ax td128. Znam da je magistrala na 64 bita ali za 128 bit-nu nemam novca. Ali na nekom americkom forumu sam procitao da nekom liku nije radila dobro, tj. stalno se zamrzavala na nekoj ploci sa n-force2 chip setom i agp 4x, i kaze da ove kartice ne rade dobro na 4x agp-u! Posto ja imam MSI 845E Max sa agpom takodje 4x, zabrinuo sam se. Pa ako moze da mi neko kaze ako je imao iskustva ili ima karticu, ili je cuo nesto slicno, da mi kaze jel da je uzimam ili ne?!? Na istom forumu sam citao da je pustena serija sa biosom za enginering use, a ne za public use kako bi trebalo, pa da li je ta serija stigla i do nas?
PS. Mogao bih i da odem do radnje gde je imaju i da ih pitam ovo, ali oni bi me samo bledo gledali i rekli da da, ma oce da radi kako nece, ali zeleo bih pravo misljenje!
PS. Mogao bih i da odem do radnje gde je imaju i da ih pitam ovo, ali oni bi me samo bledo gledali i rekli da da, ma oce da radi kako nece, ali zeleo bih pravo misljenje!