twister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2001
- Poena
- 660
Igram prvi expansion disk za NWN, Shadow of the Undrentide. Izbrao sam kao pomocnika onog smaraca Xanos Messarmos-a. Half-orca. E sada zanima me sledece: kako da ******a nateram da neprijatelja odmah napadne oruzjem a ne da prvo ispuca 31 magiju pa kada ih istrosi krene da bije. Ovo me bas zanima posto trebam da roknem 10 Shield Guardian-a koji su 'spell imunity' a necu da kupujem magije kod onog zelenasa za koga bi trebao da ih pobijem kako bi me oslobodio. Half-ork je opremljen sa jednim halberd-om 'Talona's Strike' i za sada mu dobro sluzi. Moze da rokne Shield Guardiana ali prvo se malo 'igra' sa magijom dok se ne smorim gledajuci sta radi. Znaci kojom komandom mu reci 'ej bre idi tamo i mlati'? Isprobao sam sve moguce pomocu tastera 'v' i nista.
p.s. Takodje me zanima kakve ce posledice biti ako mu kazem da razvija samo barberian skills a ne podjednako kao sada? Verovatno ce onda biti bolji sto se tice skilova oko oruzja? Trenutno je sorceress 9 i ork 2.
p.p.s. Molim bez spoilera
p.s. Takodje me zanima kakve ce posledice biti ako mu kazem da razvija samo barberian skills a ne podjednako kao sada? Verovatno ce onda biti bolji sto se tice skilova oko oruzja? Trenutno je sorceress 9 i ork 2.
p.p.s. Molim bez spoilera
Poslednja izmena: