Voodoo_NBGD je napisao(la):
Dakle, lik je level 13 Fighter (mada sam ga malo skretao sa razvojnog puta i budzio Search i Disable Traps), sa sobom vodim onu mrcinu half-orka sto ima strenght 24. Nosim kojekakvo magicno prstenje i neki fini helmet sto sam ga negde nasao tako da imam povecan intelligence, dexterity i wisdom.
:laugh:
Pa ko jos budzi fighteru wisdom i intelligence ? :d Nije ni cudo sto ne mozes da ubijes zmaja
😉 Fighteru je primaran strength, posle toga eventualno dexterity i gotovo, to je ono sto mu treba. Wisdom budzis ako vodis maga. Fighter nema ama bas nikakve beneficije od wisdoma i tome slicnih atributa. Karizma je bitna sorcerreru i paladinu, lopovu i rendzeru dexterity...u svakom slucaju svaka klasa ima neki svoj dominirajuci atribut i dok to ne nabudzis na max nista drugo ne diras
🙂
E sad, druga je stvar sto iskusniji mogu da mlate sa bilo kakvim karakterima u bilo kom frpu bilo sta i bilo koga, to su majstori svog zanata pa se zezaju mesanjem. I imaju tone i tone strpljenja da se polako bore, sto ja nazalost nemam.
Vidim da si novajlija
😛
BTW u principu, kad vodis nekoga u druzini, onda gledas da to bude neko komplementaran tvom liku, pogotovo u Neveru gde imas samo jednog saputnika. Konkretno, za henchmena ukoliko si fighter bi najpozeljnije bilo da si uzeo npr. Cleric-a ili Maga ili nesto tome slicno, a ne onog Orka Barbarina
😀 Neverwinter je izuzetno lak, i svakog neprijatelja mozes ubiti kad-tad samo da ga dovoljno puta udaras, ali ovo ti je neophodno da znas za malko ozbiljnije frpove gde borbe nisu ni izbliza tako simpaticne kao u Neveru.
U tim drugim igrama opusteno mozes prosto samo da krenes ispocetka kad negde napola naletis na mesto kroz koje moras da prodjes prepuno neprijatelja kojima ne mozes nista :eyebrows: