Šta je novo?

NWN: Hordes Of The Underdark i Lionheart Intervju

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
http://www.gamershell.com/reviews_LionheartInterview.shtml

Na ovom url-u mozete naci intervju sa glavnim dizajnerom i producentom igre Lionheart, a na samom sajtu mozete pronaci informacije o 2. po redu zvanicnom expansionu za Neverwinter Nights. Zove se Hordes Of The Underdark i zvuci primamljivo, posto je dizajniran da se pocinje sa likom, kako kazu, makar 9. nivoa, za razliku od Shadows of Undrentide-a koji je dizajniran da se krece od pocetka...

lionheart bi trebao da se vec pojavi kod nas

ispod tezge prvo a verovatno i u prodavnici za mesec dva

aaaaa super duper :)

mrzim vas :mrgreen:

ajd poshaljite poshtom ;P

Nemoj obojicu da mrzis, mrzi samo drivera posto se ne javlja :mrgreen:

Da li Lionheart lici na NWN po gameplayu?

Kakva je igra uopste? Napisite nesto da znam da li da pazarim.

Lionheart je klasicni rpg, trebalo bi pre da lici na Baldure nego na NWN, pogotovo sto je grafika izometrijska sa 3d efektima a ne full 3d. Sto se gameplay-a tice takodje autori naglasavaju da nije rec o klasicnom akcionom rpg-u vec da je sve nelinearno i daleko sofisticiranije...e sad naravno, da li je to tacno - videcemo.

Imam i ja Lionhart, pa ko je blizu Zemuna neka se javi

chek a kakav je nwn? zashto je on neklasichan rpg? :)

lionheart nije radjen po AD&D sistemu nego po SPECIAL koji je implementiran u falloutu samo shto igra nije potezna nego real time

G!!! je napisao(la):
chek a kakav je nwn? zashto je on neklasichan rpg? :)

lionheart nije radjen po AD&D sistemu nego po SPECIAL koji je implementiran u falloutu samo shto igra nije potezna nego real time

Ma znas dobro zasto nije klasican. Totalno je linearan i prost :D Mozda nisam treba da kazem da nije klasican rpg, vec da nema klasicni gameplay, za razliku od baldura, Planescape-a itd.

P.S. jaka stvar po kom se nacinu razvijaju likovi sve dok mozes da ih razvijas kako hoces :mrgreen:

Dobro Aurora je zaista dobra stvar, ali što su glupe kampanje u NWN!

Originalni sam odigrao zato što mi je bio šljašteći, nov, super, ali SOU me u startu smorio. Počnem kampanju kao negativac i uopšte ne mogu tako da se ponašam - zlo se svodi samo na primitvno pomaganje negativcima i besmisleno ubijanje.

Nema wicked plottinga, ogovaranja i podmetanja. Okej, idemo kao dobrica. I opet žešći smor - ukradeni artefakti, napad na malu naseobinu itd. Ma sve bih to izdržao, ali kvestove tipa "čiko, pomozite mi, koboldi mi napali porodicu", ti ih spasiš +3 ka good. Pa onda "čiko, čiko, ne uznemiravajte, lečim povredjene", pa ih ti izlečiš +5 na good. I samo tako...

start-programs-igre-nwn-uninstall.

Dovidjena! Pa-pa!

Za koji mesec stiže Greyhawk, a vreme ću da ubijem ponovnim igranjem Morrowinda ili Arcanuma.

OptiPlex je napisao(la):
...
Ma znas dobro zasto nije klasican. Totalno je linearan i prost :D

eto vidish kako mozesh samo kad hocesh :mrgreen:

ma da zakljuchili smo odavno da je nwn monoton sa sjajnom grafikom

ali kakav je lionheart dajte utiske,bwe...

Vrh Dno