Šta je novo?

NWN again.

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
Posto sam je propustio kad je izasla resio sam sad da je odigram.Malo pre sam instalirao igru,ali po pokretanju iste naisao sam na poruku da mi je CPU previse slab i da ga igra ne podrzava (barton 2600+ je u pitanju).Ja to lepo zaobidjem i pokrenem igru,ali me ona posle introa (onaj lik koji ubija minotaura) izbaci.Ostatak mahine je a7n8x,9600xt,1GB rama...
Instalirao sam igru na starom kompu (p3 850Mhz,Gf2mx,256Sdrama) i sve je normalno radilo.
jel postoji neki patch ili neka fora u podesavanjima?

Pa probaj najnoviji patch sa njihovog sajta

Ha,80 i kusur mega.Pre ce da izadje NWN 2 nego sto cu ja da skinem ovo sa dial up.
Mislio sam da li ima neki ne zvanicni patch velicine do 5MB koji resava ovaj problem.
Znam ja naravno da je najbolje skinuti sa oficijalnog sajta,ali to bas ne ide uz dial up...

SINTER je napisao(la):
Pre ce da izadje NWN 2 nego sto cu ja da skinem ovo sa dial up.
:D
Okej, daj onda bar tačnu poruku koju ti komp izbacuje (na engleskom) pa da vidimo šta može da se nađe po netu (i skine) na tu temu.

Neverwinter Nights has encountered a problem and needs to close...
Send Report/Don't send.
Ne daje mi bas previse izbora...
ne vredi da trazis na netu.A i glupo je da to trazim od nekog drugog kad to mogu i sam...
Izgleda da cu ipak morati da propustim nwn.

Pa doinstaliraj i expansion (HoU jer je bolji od orginalne igre) uz njega ce doci i zakrpa.

Poslednja izmena:
probaj i skinuti neki stariji patch, nemoras ovaj zadnji :)

Nazad
Vrh Dno