Šta je novo?

nVidia TV-Out problem

vertiGo!

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2005
Poena
304
Ovako... imam 7600gs, a takodje imam i problem sa TV-Out-om. Sa novim drajverima ne mogu da dobijem redovnu sliku na TV. Crno-bela je. Skontao sam da je problem u drajverima, jer kad se vratim na stare drajvere 91.47 (sa starim control panelom), sve mogu da podesim bez problema, ali sa novim (163.75) ili je slika crno-bela ili je uopste nemam. Kako da nove drajvere nateram da rade posao kao stari, jer su mi novi bitni zbog igara? Hvala.

P.S.: TV mi ima samo obican chinch video ulaz (zhuti), pa je komp sa njim povezan s-video kablom, a na samom ulzau u tv imam prelaz sa s-video na chinch.

Poslednja izmena:
Imam isti problem...resenja izgleda nema

Ima resenja! Bar kod mene je uspelo. Cackao sam dosta po netu i nasao sam fajl za registry koji menja novi control panel u stari, koji hvala bogu ima dovoljno podesavanja da namestis sliku na TV. Evo ih dole oba... i za stari i za vracanje na novi...

Prilozi

Proveri izlaz na grafickoj da li je ntsc ili pal i koji ti tv podrzava. I u novom panelu ima podesavanja za to.

U novom panelu nisam uspeo da podesim. Menjao sam u PAL, ali se nista nije promenilo. U starom panelu ima mnogo vise podesavanja za standarde, pa sam jedino tamo i uspeo. Ili mozda nisam znao kako da u novom panelu otvorim vise podesavanja...

Mislim da je problem u drajverima. Ja sam još na 93.71 zbog bagova na novijim verzijama.

Mala je verovatnoca da je do driver-a,probaj standard da promenis

Ima vise resnja za ovaj problem.
Jedno je vertiGo dao, na nove drajvere nabacite mod za stari CP i tamo namestiti pal-b standard.
Drugo resenje je ako imate hdtv kabel da kabel od tv-a nakacite na plavi cinc i to je cela fora.

Nazad
Vrh Dno