ali o cemu ti pricas? da ti opet nisi malo neispavan??
O cemu ti pricas? Kakvi nasi ljudi? Da nisi ti pravio 48xx? Dzizs Nedjo, po tvojim postovima ispada da su (tj. ne ispada, to otvoreno govoris) neki tamo Srbi odgovorni za 48xx seriju. Kako ti to volis drugima da kazes: DAJ LINK! 😉 Nemam nista protiv i da jesu, al ne verujem dok ne vidim. Ovo mi je kao da ciam The Inq ili Fudzilu.
PS. Stvarno ne vidim ni zasto to pominjes osim ako oces da izvuces patriotizam iz clanova foruma pa da kupuju AMDATI preko nVidije "jer su nasi ljudi odgovorni za to". Kapiras me sad? Sa moje tacke gledista to TAKO izgleda - kupujmo domace!
ATi ako dobije jos jednog jakog proizvodjaca kao sto je Gainward... There wil be no stopping them 😉
tripujes se Marko, meni nije ovo uopste zvucalo u "kupujmo domace" fazonu nego cisto kao mala zanimljivost i nista vise. ja bih kupovao ATI i da ga prave Siptari (nije da imam nesto protiv njih). a ako Nedjo kaze da nasi ljudi imaju zaslugu za novije ATI-jeve cipove sto su ugledali svetlost dana takvi kakvi jesu - ja verujem da je tako. zasto bi lagao covek?
Nisam rekao da laze, daleko od toga, vec mislim da preuvelicava, preteruje you name it.
Vidim Yoti isto zna nesto o tome, a ja i dalje ne vidim nikakav link koji govori nesto o tome. Nisam sveznajuc pa bih voleo da me ili informisete ili ignorisetei ostavite pricu na "rekla kazala".
Dakle ko je odgovoran, koliko, za cega i sta ce on u ovoj temi? :trust: :type:
PS. Pricao je Nedjo svasta do sada, nije nista lagao ali je navodio na svoju vodenicu. Zato uzimam sve sto on kaze sa rezervom, obizrom na to gde radi itd.
pa naravno da si rekao da lazem, a sad se izvlacis posto si ukapirao da jos par ljudi zna nesto o tome!Nisam rekao da laze, daleko od toga, vec mislim da preuvelicava, preteruje you name it.
Vidim Yoti isto zna nesto o tome, a ja i dalje ne vidim nikakav link koji govori nesto o tome. Nisam sveznajuc pa bih voleo da me ili informisete ili ignorisetei ostavite pricu na "rekla kazala".
Dakle ko je odgovoran, koliko, za cega i sta ce on u ovoj temi? :trust: :type:
PS. Pricao je Nedjo svasta do sada, nije nista lagao ali je navodio na svoju vodenicu. Zato uzimam sve sto on kaze sa rezervom, obizrom na to gde radi itd.
pa naravno da si rekao da lazem, a sad se izvlacis posto si ukapirao da jos par ljudi zna nesto o tome!
Apsolutno je oftopic pominjanje ko je zasluzan za ATI-jevu RV liniju GPU-ova u ovoj temi, to stoji, ali takodje je apsolutni nonsens tvoj komentar "kupujmo domace" i o nekakvom "marketingu"...
Sto se dokazivanja tice, apsolutno mi ne pada napamet da ja tebi nesto dokazujem, narocito ne posle ovakvog sarta djonom.
@mipko
ko kaze da je bitna, ja sam samo istakao da je zanimljivo znati da medju Srbima nema samo pametnjakovica poput gx-x-a koji samo ume da pametuje ovde po forumu na temu GPU-ova, bez obzia na svoje minorno poznavanje materije, vec da ima i Srba koji stvarno znaju da ih naprave 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari